Covid-19 info

Covid-19 info

Registreren en gezondheidscheck

Voor het bijwonen van een (thuis)wedstrijd, bezoek kantine of terras dient iedereen zich te registreren. Dit kan door het formulier onder aan deze pagina in te vullen, te printen en in te leveren bij binnenkomst.
Let op: alleen tonen op een telefoon is niet toegestaan, enkel fysiek ingevulde formulieren worden geaccepteerd. 

Heeft u geen mail of printer ? Bij de ingang van het complex liggen er ook registratieformulieren

Er zijn de volgende beperkingen en regels. Lees dit goed door:

U mag de wedstrijd niet bijwonen, kantine of terras bezoeken als u een of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • Of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft

Door COVID-19 zijn we genoodzaakt beter op elkaar te letten. Ook ASV Arkel vindt dat belangrijk.

Hierbij doen we uiteraard een beroep op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Als we onszelf niet helemaal lekker voelen blijf dan thuis. Dat geldt natuurlijk ook indien mensen binnen jullie directe omgeving die zich niet lekker voelen. We hebben op onze vereniging te maken met een grote groep mensen in diverse leeftijdsgroepen. De gezondheid van ons allen staat voorop.

Afstand houden.

Voor leden en bezoekers van 18+ worden geacht de 1,5-meter in acht te nemen. !

Staanplaatsen

Langs de lijn is het heel duidelijk: de plaatsen waar je kan staan zijn aangegeven met een sticker “Staanplaats”. Deze stickers maken het mogelijk om makkelijk 1,5 meter afstand te houden.

Kleedkamers

We stellen voor de scheidsrechter een eigen kleedkamer beschikbaar of proberen het dusdanig te regelen dat er altijd maar 1 scheidsrechter in de kleedkamer aanwezig hoeft te zijn.

Voor de 18+ (gast) teams stellen wij 1 kleedkamer beschikbaar waar jullie je kunnen omkleden en kunnen douchen. Het is aan jullie zelf hoe dit, uiteraard conform corona regels,  in te vullen. Bijvoorbeeld eerst de ene helft en daarna de andere. Als we 2 kleedkamers kunnen aanbieden zullen we dit doen. Echter zal dit heel beperkt voorkomen.

Kantine en terras

Zowel binnen als buiten op het terras hebben we ingericht volgens de geldende richtlijnen en zijn de benodigde voorzieningen aanwezig. Binnen kunnen er maximaal 40 personen zitten/ aanwezig zijn. Meer zitplaatsen zijn er dus ook niet. De bar is alleen bedoeld om consumpties af te halen. Aan de bar mogen we dus niet blijven hangen en mogen we ook niet zitten. In de kantine zijn looproutes van toepassing. Zowel om iets af te halen bij de bar, naar het toilet te gaan, als om iets in de keuken te bestellen. Deze routes zijn heel duidelijk aangegeven. Houd je er dus a.u.b. aan !!!

Buiten op het terras zijn ook zitplaatsen beschikbaar. Voor zowel binnen als buiten gelden voor ons dezelfde regels als voor de horeca. Dat betekent dus dat iedereen een zitplaats moet hebben !! Als je een zitplaats hebt, dan blijf je daar zoveel mogelijk zitten. Het is dus niet de bedoeling dat iedereen heel de tijd van plek gaat wisselen of zitplaatsen gaat verschuiven. Wij snappen dat dit lastig is maar deze regels zijn er nu eenmaal om ons aan te houden !

Betalen

Voorlopig kan er op ons complex uitsluitend met pin/telefoon en het liefst contactloos betaald worden. Contante betalingen zijn dus nu nog niet mogelijk! Dit is voor onze medewerkers het meest veilig en prettig.

Wees welkom, veel plezier en blijf gezond!

 
Bestuur ASV Arkel

 

 

BUTTON_registratieforumulier.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!