Startwissel :Ew Kaw Ku, Arie-Pieter
Afwezig: Mees (weekend weg)

Vandaag mochten we weer thuis tegen Schelluinen
Na de wedstrijd van vorige week stapte het team vol vertrouwen het veld op
Voor de wedstrijd aangegeven dat we hetzelfde moetenproberen te (blijven) voetballen als vorige week wat er ook gebeurd
Om 10:30 trapten we af en na een aantal minuten kregen we een doelpunt te verwerken 0-1.
Dit doelpunt kwam uit de lucht vallen en het was misschien zo dat hij afgekeurd had moeten worden.

Bovenstaand doelpunt bleek het begin van een zeer ongelukkig eerste kwartier. Even later was het Ryan die de bal per ongeluk verkeerd
raakte na een voorzet van de tegenstander waardoor de bal in onze eigen goal ging 0-2
Hierna volgde de 0-3 en de 0-4. Bij de 0-3 verdedigden we niet goed en de 0-4 was wederom een gelukkig doelpunt voor de
tegenstander. Ondanks bovenstaande bleef het team wel keihard werkenen de koppies bleven omhoog

In de time out was  er wel wat sprake van teleurstelling
Wederom aangegeven om te blijven proberen te voetballen zoals vorige week
Na de gedane wissels ging het tweede kwart van start en kwamen we beter in ons spel wat
resulteerde in diverse mogelijkheden.
Na een minuut of 8 in het tweede kwart deden we wat terug en wist Arie-Pieter het doel te vinden 1-4.

Er was in het tweede kwart wel kans op meer maar we misten wat scherpte voor de goal en een beetje geluk wat de tegenstander
wel had het eerste kwart. De 1-4 was ook de ruststand

Na de rust ging het team weer volle bak op jacht naar een goal.
Dit lukte en na een aantal minuten was het Ew Kaw Ku die het doel wist te vinden met een
afstand schot (Dit was het eerste doelpunt van Ew Kaw Ku sinds hij op voetbal zit)
Ondanks de stand werd dit goed gevierd door het team 2-4.
Bovenstaande tussen stand bleef staan tot de time out.

Het laatste kwartier ging het team weer op jacht naar meer maar het lukte niet meer om een
goal te maken. Door het harde werken de gehele wedstrijd was het pijpje leeg
De tegenstander wist nog wel 3 keer de goal te maken met als gevolg de 2-7 eindstand.

Een heel ander potje vergeleken bij vorige week tegen een betere tegenstander quasnelheid
en fysiek waardoor we veel minder aan voetballen toekwamen. Ondanks bovenstaande verdient het team een compliment voor de getoonde inzet en het omgaan met teleurstellingen die je tijdens een wedstrijd hebt.