Startwissels: Ton, Charissa
Afwezig Lucas (geblesseerd)

Vandaag mochten we om 11.30 uur aftrappen tegen GJS. Als team waren we bijna compleet echter was Lucas onverwacht
afwezig.Lucas had een blessure opgelopen bij het kliekjes toernooi.

Normaal schrijf ik praktisch bij elke wedstrijd een stukje echter hadden we de eerste 2 wedstrijden flink verloren en dan is het wat moeilijker om een leuk stukje te schrijven. Het zal diverse redenen gehad hebben maar het was niet wat we kunnen.
Vandaag was hier echter geen sprake van en het team ging goed van start en probeerden gelijk de tegenstander vast te zetten en scherp te
verdedigen. Als we de kans kregen werd er prima gevoetbald zodat we konden doen wat we graag willen (Aanvallen via de zijkanten)
Het begon er al snel op te lijken dat 2 trainingen en een kliekjes toernooi geen invloed hadden gehad op de spelers (vermoeidheid zit tenslotte in het hoofd)
Bovenstaande resulteerde in een aantal kansen echter ontbrak de scherpte voor de goal. Arie Pieter teisterde de lat. Dit schot had zeker meer verdiend. Ondanks bovenstaande kwamen we toch met 1-0 achter.

In tegenstelling tot de eerste 2 wedstrijden bleven de koppies omhoog staan en werd er vol jacht gemaakt op de gelijkmaker.
Deze kwam ook en was zeer verdiend. Morris zorgde voor de gelijkmaker 1-1.

Na de time out en de wissels ging het team vrolijk door waar het mee bezig was (keihard werken als team en wanneer het mogelijk was
kwamen er weer schitterende aanvallen via de zijkant). Wederom kregen we een domper te verwerken en de tegenstander
kwam op 2-1. Ook nu bleven de koppies omhoog en hield het team vast aan de speelwijze die we hanteerden.
Bovenstaande leidde tot de dik verdiende gelijkmaker via Mees 2-2.  Dit was ook de ruststand

Ondergetekende en Arean en de aanwezige supporters waren dik tevreden over hoe het team bezig was.
In de rust de puntjes op de i gezet en gemeld om vooral door te gaan met de wijze van spelen.
Het team had dit goed begrepen en onder het mom van dik hout zaagt men planken en goed voetbal kwam al snel de dik verdiende voorsprong op het scorebord. Arie-P maakte de 2-3

Het team ging lekker door en al snel werd ook het volgende doelpunt gemaakt voor de 2-4 voorsprong. Mees wist het doel te vinden.

De time out in de tweede helft was lekker relaxed (45 minuten gevoetbald en na twee keer achter gestaan te hebben nu met 4-2 voor
staan) De honger naar meer was er nog en het team bleef ook nu doorgaan waar het mee bezig was. Ook dit leidde tot diverse kansen echter waren we niet helemaal scherp, al moet gezegd worden dat Ryan de lat nog een keer teisterde.
Na een overtreding op Mees kregen we een penalty Ryan was de aangewezen persoon om deze te nemen echter werd de
penalty gemist (Kan de beste overkomen). Na deze gemiste kans kwam de tegenstander toch nog op 3-4.

Er was nog een minuut of 6 te spelen. Het was goed om te zien dat het team niet in ging zakken maar bleef
proberen van de goal af te voetballen. Het 5e doelpunt kon daarom ook niet uitblijven en Ryan maakte eindelijk
zijn doelpunt 3-5  Het moest natuurlijk een keer gebeuren voor Ryan na het schot op de lat
en de gemiste penalty. Een belangrijk doelpunt want de marge was weer 2 en de wedstrijd was
bijna afgelopen. Dus dat was een mooie wraak van Ryan

De laatste paar minuten kwamen we niet meer in de problemen en wist
Morris het doel nog te vinden. Eindstand 3-6

Met deze wedstrijd heeft het team de eerste 2 wedstrijden even weg gepoetst en hebben ze zelf kunnen zien waar toe ze in staat zijn.
In verslagjes worden vaak alleen de doelpunten makers genoemd maar dat doet geen recht aan de teamprestatie van vandaag dus ik moet de