Datum

26 juni 2021 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de laatste wedstrijd in de regiocup, in Leerdam is LRC JO14-1 de tegenstander.

we verzamelen om 9:15 op Plein 983, alleen Albin is afwezig, daartegenover speelt Raphael vandaag met ons mee,hij verhuisd deze zomer van Papendrecht naar Arkel, en komt dus over van Drechtstreek.

Na een touristische route over landweggetjes komen we aan bij het vernieuwde Glaspark in Leerdam waar parkeren een ware crime blijkt, waardoor er zelfs auto's in de achtergelegen woonwijk moeten worden geparkeerd wegens een tekort aan parkeerplaatsen, hierdoor zijn we wat later, en komen we 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd het kunstgras van het Leerdamse hoofdveld op om voor de prachtig  vernieuwde accommodatie van LRC onze wedstrijd te spelen.

tegenstander LRC hadden we aan het begin van dit seizoen al voor de beker getroffen, in Arkel hadden we nipt met 3-2 gewonnen, en ook in de regiocup stond dit team met 6 punten uit 2 wedstrijden bovenaan in de poule dus het zou best lastig kunnen worden.

om 10:00 werd er afgetrapt, en Arkel begon zeer geconcentreerd aan de wedstrijd, LRC werd volledig vastgezet op eigen helft en na 10 minuten was de wedstrijd feitelijk gespeeld want toen stond het al 0-4, eerst schoot Siebe na een combinatie met Jeroen raak, daarna was het twee keer Sem die het net liet bollen, waarna Jeroen 0-4 binnenschoot, daarna liet debutant Raphael van zich horen met twee fraaie goals,

waarna, Sem en nog twee keer Jeroen de ruststand op 0-9 bepaalden, tussendoor kreeg LRC nog een discutabele strafschop, maar er bestaat gerechtigheid want deze werd ruim gemist.

in de tweede helft gingen we vrolijk verder waar we gebleven waren, en Siebe schoot nummer 10 binnen, Arjan wist nummer 11 te scoren ,de score bleef oplopen we zagen nog een fraaie stift over de keeper van Raphael, verder voerden Jeroen, Sem en Siebe hun doelpunten totaal in deze wedstrijd op naar 4, toen ook Raphael zijn vierde scoorde bleef de teller staan op 17, alleen de scheidsrechter heeft blijkbaar een goal gemist, want de officiele uitslag werd 0-16 maar niemand bij Arkel die daarom maalde.

Zo zagen we een team dat onderleiding van Youri en Thomas flinke progressie heeft geboekt, ondanks corona is er het hele seizoen doorgetraind, met een zeer goede opkomst op elke training, super dat je dingen waarop getraind is er in de wedstrijden uit ziet komen,

volgend seizoen worden we JO15-1, hopelijk kunnen we dan weer een normaal seizoen draaien. Jongens bedankt voor dit seizoen en tot na de zomervakantie!!