Lange Wiep 1
4251XZ
WERKENDAM
tel. 0183-501770

Afgelopen zaterdag speelden we onze 3e wedstrijd uit in Werkendam. Na een verliespartij en een gelijkspel hoopten we vandaag weer een leuke wedstrijd te kunnen gaan spelen.

Helaas bleek al snel dat deze tegenstander een paar maten te groot was.

We begonnen als altijd vol energie en overgave aan de wedstrijd en boden goed weerstand. Al moet gezegd worden dat dat op dat moment vooral verdedigen was. We hielden goed stand en wisten nog een paar kleine kansjes te creëren. Na ongeveer een minuut of 7/8 spelen brak Kozakken Boys de ban.

We hadden helaas geen antwoord op de al goed naar elkaar overspelende tegenpartij. We kwamen en bleven onder druk. Regelmatig scoorde Kozakken Boys en we kwamen nog maar sporadisch op hun helft en konden dus ook de keeper niet testen.

Uiteindelijk bleef het score bord op 11 staan. De week ervoor had men nog met 28-1 van GJS gewonnen………dat geeft  de verhoudingen wel een beetje weer.

Maar ondanks deze zware wedstrijd voor ons hebben we heel goed samen gewerkt en gestreden voor wat we waard waren. Ik heb genoten van jullie samenwerking en fantastische inzet.

We gaan zo door en dan komen de overwinningen ook!