Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Vandaag werd er gewonnen van Ameide met 13-4. Helemaal van een leien dakje ging het niet, wat de stand wel doet vermoeden. Het was even wennen voor de vaste basis van vorig seizoen. Vooral in verdedigend perspectief. De reden hiervoor was met name omdat er 2 nieuwe leden ingepast moesten worden. Het betrof Gino Miali en Just struik, die beide een prima partij speelden. Het was dus even wennen hoe iedereen speelde en wat iedereen van elkaar kon verwachten.

Dan de wedstrijd. De 1ste en 2de helft waren eigenlijk 2 exact gelijke helften. Arkel was de bovenliggende partij en speelde bij vlagen goed voetbal wat ook resulteerde in een paar mooie goals. Iedereen pikte eigenlijk wel weer zijn goaltje mee. Ameide die het van het fysieke spel moest hebben kregen ook verschillende kansen alleen gingen zei er een stuk minder goed mee om. Onze doelman Luuk van Haren hielp ze ook niet echt mee, want hij had een paar zeer goede reddingen.  Dit resulteerde in een 7-2 ruststand. Zoals ik al zei waren de 1ste en 2de helft hetzelfde waardoor het speelbeeld in de 2de helft niet veel veranderde en Arkel uiteindelijk met 13-4 aan het langste eind trok en zo de eerste wedstrijd van het seizoen winnend afsloot. Goed gedaan mannen.

Volgende week 18-09 staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Stedoco JO10-2 aanvang 10:15 uur.