Zworrelstraat 75
4171AH
HERWIJNEN
tel. 0418-581528

Afgelopen zaterdag stond alweer de 3de wedstrijd op het programma. Deze keer mochten we naar Herovina afreizen. We wisten nog van 2 jaar geleden dat dit wel eens een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden en dat werd het dus ook. Toen we aan kwamen zagen we gelijk al dat er een paar hele sterke grote jongens mee deden waar we, zo bleek tijdens de wedstrijd, het erg lastig mee zouden hebben. De keeper van Herovina kon er ook wel wat van, ballen die wij al wilde noteren als doelpunt pakte deze keeper keer op keer. We hadden de lat en de paal overigens ook niet mee. 2x lat en 2x paal. Het duurde erg lang voor het eerste doelpunt eindelijk gescoord werd. Na 10 minuten mochten we eindelijk juichen 0-1, een mooi gekruld schot van Jim via de binnenkant paal. Niet veel later viel na een mooie aanval van Herovina de 1-1 binnen. Dit zorgde voor wat spanning bij de Arkelse jongens, zouden we deze wedstrijd wel gaan winnen? Ze moedigde elkaar aan om nog iets beter hun best te gaan doen. Dit resulteerde wel in wat meer alleen spelen helaas. Toch konden we de score voor rust wel veder uitbouwen. De 1-2 viel met het nodige geluk binnen en de 1-3 kwam uit een lekker samenspel voort gelukkig, Robin met een mooie cros pass op Maksio die terug legt op Jim, die vervolgens de bal alleen nog maar een tikje hoefde te geven. De 1-3 ruststand was hiermee bereikt.

Tijdens de rust hebben we iedereen goed duidelijk gemaakt dat ze echt beter samen moeten gaan spelen, want anders kon het nog wel eens heel lastig worden. Al snel naar rust scoorde Herovina 2-3 waardoor de jongens echt even vol gas moesten gaan (eindelijk).

Maksio kreeg na de 2-3 een behoorlijk aantal niet te missen kansen en benutte deze dus ook grotendeels. De 3-3 kwam uit een voorzet van Jelle na goed doorgaan van Deyeno, en Maksio kon heel makelijk 2-4 maken. De 2-5 was een mooi schot van Maksio en na een tegendoelpunt, na zeer gemakzuchtig verdedigen, scoorde Maksio na aangeven van Robin de 3-6. Jim vond inmiddels ook dat het wel weer eens tijd werd dat hij weer een doelpunt ging maken en na een mooie pass van Jesse  dribbelde Jim 2 man voorbij, waarna hij een vlammend schot afvuurde. 3-7. Direct hierna had Jim zijn volgende kunnen maken, echter vergat hij de cross pass die perfect door Robin over 30 meter in de voeten aan kwam aan de te nemen en af te maken (kan gebeuren). De voorsprong was immers al ruim voldoende. Het slot akkoord aan Arkels zijde kwam van de voeten van Lucas. Een heerlijk schot in de hoek. 3-8. De wedstrijd was bijna afgelopen en de jongens begonnen wat moe te worden, waardoor we helaas nog 1 tegen doelpunt moesten incasseren. Maar met een einduitslag van 4-8 tegen een sterke tegenstander mag iedereen dik tevreden zijn, complimenten voor al onze kanjers !!