Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

De kinderen hadden er enorm veel zin in vandaag, na lange tijd weer een thuis wedstrijd met publiek! Het veld lag er perfect bij en het zonnetje was net op, beter gaat het niet worden.

Na een paar minuten aftasten, kregen we al snel de overhand in de duels. Na enkele gemiste kansen was het dan toch zover, het kon niet uitblijven het eerste thuis doelpunt dit seizoen.

Jim schoot mooi via de binnenkant paal binnen.De 1-0 werkte bevrijdend. We passte er vrolijk op los van links naar rechts voorzetten uit alle hoeken en standen. Maksio kon hierdoor de 2-0 en de 3-0 binnen schieten. Jim maakte er vervolgens uit de voorzet van Lucas met links de 4-0. We werden na de 4-0 echter wel even iets te gemakzuchtig en waren de grip op de wedstrijd even kwijt 4-1. Na een snelle counter kon Lucas de assist van Jim knap afronden 5-1. Gelijk na de aftrap een “help we staan even te slapen momentje” 5-2. We konden tijdens de timeout gelukkig even weer de puntjes op de “i” zetten, waarna we weer vrolijk verder gingen met ons mooie veldspel. Het ging nu echt razendsnel met de doelpunten. Frank had de grootste moeite de doelpuntenmakers op papier te zetten. Jim, Lucas, Jim, Jelle, Lucas, Jim en Jelle zorgden voor een prachtige ruststand van 12-2. Iedereen strooide met geweldige passes en  passeerbewegingen. Alles waar de trainers op dinsdag en donderdag op hameren werd perfect uitgevoerd. De jongens gingen dik tevreden naar de kleedkamers.

In de 2de helft werd de plaats in het doel overgenomen door Levi, zodat Robin ook een helft kon voetballen. En dat ging niet onverdienstelijk. Levi had een paar geweldige reddingen in huis en z’n uittrappen gaan ook steeds beter. Robin liet gelijk zien dan hij ook wel een paar doelpunten wilde maken. Uit de eerste corner van de 2de helft schoot Robin rechtstreeks binnen 13-2. Snel daarna scoorden Maksio en Robin weer. Inmiddels was het al 15-2. De 16-2 kwam door een mooie steekbal van Jesse, Jim kon zelf afronden maar was niet zelfzuchtig en schonk de kans aan Maksio die beheerst afrondde.  Iedereen wilde vanaf dit moment een doelpunt maken en dat was niet zo handig…. Vlotjes kregen we 2 doelpunten tegen 16-4. Jim schoot uit een assist van Maksio binnen, Lucas kon de voorzet van Robin knap afronden en Robin zette met links de einduitslag op de borden 19-4. We hebben een heerlijke wedstrijd op de mat gelegd waar de kinderen met recht trots op kunnen zijn!