4142CH
LEERDAM
tel. 0345-612632

De eerste wedstrijd!

We konden niet wachten om weer aan de slag te mogen. Met in totaal 8 spelers, waardoor dus 2 wissels, gingen we om 9.30 van start. De eerste helft begon Jelle als keeper. Nieuwkomer Jesse mocht vandaag zijn eerste wedstrijd in de verdediging spelen.

Al binnen een aantal minuten was daar de 0-1 van Maksio, gevolgd door de 0-2 van Lucas.

Na een tijdje over en weer te spelen , zakten we even in en kregen we 3 doelpunten tegen, waardoor we achter kwamen te staan met 2-3.

We pakten de draad weer op en Maksio wist het doelsaldo weer gelijk te maken.

Lucas volgde met de 3-4 en Maksio zorgde ervoor dat we de rust in gingen met 3-5.

Na de rust startte Robin op het doel. We gingen verder waar we gebleven waren, Jim maakte het 6e, 7e en 8e doelpunt. Er werd goed overgespeeld en we wisselde lekker door. We hadden de vaart, qua doelpunten, er aardig in. Lucas scoorde de 3-9. Daarna maakte Jim vanuit een intrap doelpunt 10 en de volgende intrap maakte hij ook af met een doelpunt. Ook het 12e doelpunt mocht hij op zijn naam zetten.

Vervolgens kwam daar Jelle met de 3-13. Wanneer Levi de pass van Jelle verlengd, is ook doelpunt 14 een feit. Leerdam sport mocht ook nog een doelpunt maken, waardoor we met een eindstand van 4-14 tevreden naar huis konden gaan.