4002AH
TIEL
tel. 0344-613455

Opstelling Arkel O23-1

Tiel - Arkel O23-1 had in een droog Tiel niets te vrezen van Theole O23-2. Simpel werd Theole aan de kant gezet. Het team kan zich gaan voorbereiden op het titanengevecht met koploper TEC.

Het blijft wekelijks puzzelen en een uitdaging om 12-13 spelers op het digitale wedstrijdformulier te krijgen. De ziekenboeg blijft vol stromen (Han-Appie-Marijn-Ivo-Mika). Op Dennie wordt nu al weken gewacht, maar door oproepen bij Arkel 1 blijft het improviseren.

Precies om 15.00 uur werd er afgetrapt. Al na 10 minuten stond er een stand van 0-3 op het scorebord door doelpunten van Dre, Jordi en Jelte. Een wervelend optreden van de basiself werd beloond met veel goals. Twee ballen op de paal voorkwamen iets later een nog grote score. Pas aan het eind van de eerste helft werd de ruststand op 0-5 bepaald. Jelte scoorde zowel de 0-4 als 0-5.

In de rust werd er gehamerd op concentratie, nauwkeurigheid en het niet verslappen. Zo mocht Jordi vlak na rust zijn tweede en derde goal noteren, waarna wederom een fase aanbrak waarin Arkel een legio kansen om zeep hielp.

Invaller Max werd een lange periode aan het werk gezet. Met buitenkant voet had hij zich onsterfelijk kunnen maken met een wonderschoon doelpunt, maar zijn schot belandde aan de verkeerde kant van de paal. Pas tegen het eind van de wedstrijd bracht gelegenheid rechtshalf Matthias de eindstand op 0-8.

Zaterdag wordt er afgetrapt om 12.15 uur op thuis locatie Schoonzigt.