Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

Midden in de nacht gaat de wekker…. Ok, ietwat overdreven. Het was weer vroeg. Op naar de thuishaven van SVW. Sleeuwijk had zich afgemeld, dus er stonden maar 2 wedstrijdjes op het programma. Het park op lopend zagen we onze JO10 daar al op het veld staan. Dus die waren ook lekker op tijd uit bed gerold. Arkel werd goed vertegenwoordigd.

Met maar 2 wedstrijden werd er besloten deze 15 minuten te maken in plaats van 10. Wij mochten beginnen tegen Altena en de bal werd meteen door ons veroverd. Merendeel van de wedstrijd speelde zich af op de helft van Altena. We hadden de druk er goed op staan en al snel kwamen we 2-0 voor. Na een eigen doelpunt vond de wedstrijd even wat rust, maar toen begon het weer te komen. Met nog 2 doelpunten van ons konden we deze mooi met 5-0 afsluiten.

Toen klonk het signaal voor de wedstrijd tegen SVW. Het ging er hier wat harder aan toe dan de eerste wedstrijd. De ‘aanmoediging’ van de zijlijn van SVW was zeer aanwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij begonnen weer goed druk te zetten en de stroom aan doelpunten ging beginnen. En dat is éééén…. en tweeee…. drieieieie…. Ja, hoor, zo ging het door tot 6-0. Een tegencounter vanuit het niets zorgde nog even voor 6-1, maar we hadden onze stempels gezet.

Pieter, Dex, Vince, Angelo, Jesse, Jax en Frank…. TOP! gedaan. Jullie stonden daar gewoon.