Sinterklaasspanning nekt JO7

Sinterklaasspanning nekt JO7

Arkel JO7-1

-

SVW JO7-1

Competitie

1e klasse (2e fase) 15

Datum

4 december 2021 9:20

Accommodatie

Sportpark Schoonzigt
Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

08:30 uur was het verzamelen voor onze jongens en QR codes scannen voor de coaches. De parkeerplaatsen buiten het hek waren afgezet, dus het was even emmeren met de auto’s. De veldjes waren al klaargezet door het technische team, waarvoor onze hartelijke dank. Het werk ‘achter de schermen’ zorgde weer voor een vloeiende start.

 

De spelers waren vandaag Jax, Vince, Frank, Pieter en Jesse, waarvan de laatste deze week een grote zak van Sinterklaas naast zijn schoen had staan om met het team te gaan delen. Deze parkeerden we even in de kleedkamer voor na de wedstrijden.

 

Het was vochtig, 4 graden en we mochten op het natte hoofdveld spelen. De warming-up begon met wat achter elkaar aan rennen en later kwam er wat structuur in het rondspelen van de bal. De teams kwamen bijeen en de wedstrijden konden gaan beginnen.

 

De eerste partij was tegen Woudrichem. Aan beide kanten werd er wat gezapig gespeeld en het spel kwam moeizaam op gang. De bal ging wat heen en weer, maar opeens was daar de counter met een tegendoelpunt in een onbewaakt moment. Arkel stond onder druk en onze jongens schakelden een tandje bij. We konden wat kansen creëren, waaronder een mooi stiftballetje, die net voor het doel langs ging, maar helaas konden wij niet meer langszij komen. 1-0 verlies.

 

In de tweede pot stond Werkendam tegenover ons. Al snel kwamen er snelle kansen aan beide kanten, maar langzaam kwamen wij toch steeds meer onder druk te staan. Vanuit een doeltrap wist de tegenstander tot twee keer toe knap de bal te veroveren en te scoren. Helaas wisten wij het doel van hen maar 1 keer te vinden en dat betekende dus een 2-1 nederlaag.

 

In de derde wedstrijd tegen SVW gebeurde er in eerste instantie helemaal niets. We konden onze kanjers maar lastig aansporen. Er ontstonden wel wat kansjes en hadden even de druk erop bij SVW, maar tijdens die druk kwam de tegencounter met helaas een doelpunt. Daar bleef het bij.

 

Dus het was even anders dan de afgelopen weken. Even slikken en terug naar de kleedkamer, waar natuurlijk die zak van Sinterklaas stond te wachten. Er werd uitgedeeld en de glimlach kwam al snel op de gezichten van onze spelers. Op weg naar huis uiteraard nog even bij Angelo en Dex gestopt om het presentje langs te brengen. Wat een prachtig cadeau. Dank u wel, Sinterklaas! Op naar het heerlijk avondje en met goede moed naar de volgende wedstrijden.

 

 

Van de zijlijn……

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!