Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

16 mei, een datum die bij iedereen van de JO15-1 dik in de agenda staat, de dag waarop het moet gaan gebeuren, de beslissende topper
tegen het sterke vv Beesd jo15-1, de ploeg die net als wij 24 punten uit 9 wedstrijden wist te behalen, wie deze wedstrijd wint is zo goed als kampioen, al is voor ons een gelijkspel ook goed omdat ons doelsaldo +6 beter is dan dat van Beesd, strakke koppies voor de wedstrijd in de kleedkamer, waar het normaal best wel een  herrie is, was het nu vrij stil, door gesprekken met leiders van elftallen die al tegen Beesd gespeeld hadden wisten we wat de sterke punten van Beesd waren en op welke spelers er extra gelet moest worden, we waren vandaag met 15 man compleet, en na de opstelling te hebben gehoord  van Youri en het taktische plan, begonnen we aan de warming up, waarna we nog even terug gingen naar de kleedkamer, we pepten elkaar op, en gingen het hoofdveld op waar om 20:00 de aftrap gepland stond onder leiding van Ronald Rozendaal, Aanvoerder Arjan won vervolgens de toss, waardoor Beesd eerst zon tegen had.
Beesd mocht aftrappen, we hadden afgesproken dat we de eerste minuten vol druk zouden gaan zetten, maar dat het zo zou uitpakken hadden weinigen voorzien, we veroverden gelijk de bal waarna er net over de middenlijn een overtreding op Siebe werd gemaakt, Arjan ging achter de bal staan, en met een prachtige vrije trap wist hij Siebe te bereiken die in een keer met rechts raak volleerde 1-0, Beesd mocht weer aftrappen, maar weer was hun bal bezit maar kort, de bal kwam bij Lendell, die gaf voor Siebe kon aannemen en bleef goed kijken, en legde de bal terug op Arjan, die liet een pegel los die de keeper alleen maar gehoord heeft, 2-0 voor Arkel na nog geen 5 minuten spelen, daarna namen we wat gas terug waardoor de wedstrijd wat meer in balans kwam, alleen wist Beesd niets te creeren en bleven wij gevaarlijk, Siebe kwam alleen voor de keeper maar deze wist te redden, en dat deed hij later nog eens ten koste van een hoekschop, na een minuut of 25 was er voorzet vanaf links, Jeroen wilde inschieten maar raakte de maar half, maar daarmee kwam de bal wel voor de voeten van tweelingbroer Arjan die de bal hoog in de dak van het doel schoot, en met zijn tweede goal Arkel op 3-0 zette en dus zaten we op rozen, vervolgens kwam Beesd toch wat opzetten en moesten we iets terug zonder overigens kansen weg te geven, maar de eerste kans van Beesd was wel gelijk raak, na een foutje achterin, gelukkig wisten we het vervolgens tot de rust dicht te houden achterin, zodat de rust met een 3-1 voorsprong inging , de tweede helft begon, en Beesd wilde natuurlijk een offensief beginnen om terug te komen in de wedstrijd, alleen begonnen wij zeer sterk en bijna herhaalde zich de eerste minuut van de eerste helft, doordat Siebe weer Arjan vrij speelde, zijn schot verdween dit keer naast de goal, even later was het Sem die zijn tegenstander zijn hielen liet zien en net naast schoot, we gingen door, het was wachten op de 4-1, die kwam ook, Jeroen werd aangespeeld hij draaide weg bij zijn tegenstander en schoot gelijk op doel, de bal was niet zo gek hard maar wel zuiver en verdween linksonder in de hoek, hiermee was de wedstrijd wel gespeeld, al bleef Beesd het proberen, maar een schot ging over de ballenvanger, en een tweede schot ging naast, ze werden nog een keer gevaarlijk, nadat eerst Sjors werd aangevallen en geblesseerd bleef liggen mocht Beesd toch door maar de bal ging gelukkig voor ons  over het doel, wij kregen ook weer kansjes, weer was het Sem die naast schoot, in deze heerlijke wedstrijd, die heen en weer golfde, want dit Beesd was wel de beste ploeg die we tot nu toe in deze competitie getroffen hebben, met enkele uitstekende spelers, des te knapper was het dat we zo weinig weg gaven, Sem kreeg nog een kansje, maar werd gehaakt maar ging toch voor het schot, dat had nog een strafschop op kunnen leveren, ook Beesd dacht nog aan een strafschop na een duel in ons strafschopgebied, maar er was te weinig aan de hand, zodat Ronald na 3 minuten blessuretijd de wedstrijd affloot, en de beste ploeg uiteindelijk er met de winst vandoor ging, we vierden op het veld en in kleedkamer een klein feestje, maar de buit is nog niet helemaal binnen, zaterdag moet het karwei afgemaakt worden tegen de huidige nummer 3 het sterke BZS jo15-1 uit Beusichem, een overwinning of gelijkspel zijn voldoende, zelfs bij een nederlaag moet Beesd 12 doelpunten ten opzichte van ons goed maken in een uitwedstrijd bij sub-topper Hardinxveld, dat word lastig voor hen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus hopelijk(en daar gaan we gewoon vanuit)  maken we het karwei op eigen kracht af, de aftrap zaterdag op veld 1 op sportpark Schoonzigt is om 10:30, we hopen net als vandaag op heel veel Arkel supporters want het was gezellig druk langs de lijn vanavond!!!  tot zaterdag!!.