Sportstraat 1
4153AJ
BEESD
tel. 0345-681701

Beesd - ASV Arkel O23-1 heeft in de nieuwe competitie een zwaar bevochten overwinning geboekt op vv Beesd O23-1. Op Sportpark Molenzicht werd de thuisclub na een vroege goal met 1-0 verslagen.

Met een nieuwe bezetting op het middenveld startte Arkel sterk en voortvarend. Al na vijf minuten stond de 0-1 op het scorebord. Na een mooie aanval vanaf rechts werd een goede voorzet van Dre kunstig binnengeschoten door “Marathon Man” Appie.

Ook na deze snelle goal bleef Arkel een periode voetballend de betere ploeg. De thuisploeg bleef echter gevaarlijk door de vele voorzetten met de wind in de rug. Arkel kwam een aantal keren echt goed weg.

Ook Arkel liet zich veelvuldig voor de goal van Beesd zien. Grote kansen werden echter net als aan de andere kant niet benut.

Ook in het even rommelige als spannende tweede deel werd het normale niveau niet gehaald. Een snelle discutabele buitenspelgoal van Appie werd vlak na rust afgekeurd.

Het slotoffensief van Beesd was niet genoeg om Arkel aan het wankelen te krijgen. Keeper Thomas voorkwam vlak voor tijd, na veel defensief gestuntel, nog de gelijkmaker.

Na een tackle op de ingevallen Nik kreeg de keeper van Beesd een minuut voor tijd nog wel een terechte rode kaart. De wedstrijd was echter gespeeld en Arkel mocht de drie punten mee naar Schoonzigt nemen.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen vv Haaften op het programma. Aftrap 12.15 uur.