Rijksstraatweg 113
4254XC
SLEEUWIJK
tel. 0183-301924

Vandaag een uitwedstrijd op sportpark de Roef in Sleeuwijk, tegenstander is vv Sleeuwijk jo15-2 dat op de tiende plaats staat, we missen
vandaag Jeroen die vorige week tegen Herovina een scheurtje in zijn pols heeft opgelopen en dus in het gips zit, en Yehor, dus zijn we met 12 fitte spelers de merwedebrug overgestoken, om 11:30 was de aftrap op het kunstgras van veld 2 tegen het in rode reserveshirts spelende Sleeuwijk, en net als vorige week was de start niet best, men moest wennen aan het kunstgras en aan de harde wind die we in de eerste helft tegen hadden, zo ontstond er een rommelige wedstrijd, waarin we veel balbezit hadden, er waren wel wat doelpogingen, maar Sleeuwijk had een prima keeper die zijn doel schoon hield, halverwege de eerste helft werd er gewisseld en enkele spelers wisselden van positie, waardoor het beter ging lopen, het was dan ook Arjan die de bal breed gaf op Sem ,en zijn afstandschot was de keeper te machtig 0-1, , net voor rust was er een ouderwetse scrimmage, maar op een of andere manier ging de bal er niet in, toen was het rust, in de kleedkamer had iedereen het gedaan de scheidsrechter het veld etc, totdat de leiding de spelers er fijntjes op wees dat zij eerst naar zichzelf moesten kijken, en dat iedereen zijn taak moest uitvoeren, de tweede helft was dan ook een stuk beter, Sleeuwijk werd volledig vastgezet op eigen helft, en kwam niet verder meer dan de bal uit of weg te schieten, eerst kwam Sem alleen voor de keeper, maar schoot naast, toen was er een afstandschot van Arjan die de keeper stijlvol uit de hoek haalde, Siebe die op de keeper stuitte, toen kreeg Arjan op rechts de bal, en met een mooie pass over de verdediging heen, bereikte hij Eyman die de 0-2 scoorde, daarna Eyman met een solo langs vier man, maar op het moment van afronden raakte hij de bal niet helemaal goed, toen was het Siebe die de bal breed gaf op Arjan, en met een  schot in de linkerbenedenhoek besliste hij de wedstrijd 0-3, net voor tijd kwam Lendell nog alleen voor de keeper die hij uitspeelde, maar het schot met zijn rechterbeen was net te zacht, en werd nog van de lijn gehaald, in de slotfase kreeg Sleeuwijk, nog een vrije trap maar ook deze verdween naast het doel, zodat Sjors over de hele wedstrijd bijna niets te doen had.
toen werd er afgefloten en eindigde deze sportieve wedstrijd in een 0-3 overwinning.
Volgende week zijn we vrij , en op 23 april spelen we om 10:30 thuis op Schoonzigt tegen GJS jo15-2.