4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

1ste helft.

Opstelling Doel: Robin. Verdediging: Jesse, Levi, Jelle, Middenveld: Max, Maksio. Aanval: Jim. Wissels: Doorwisselen.

Klokslag 9 uur kon de wedstrijd beginnen op een zonnig Sportpark Schoonzicht. Levi Had de hele week thuis gezeten met corona en was nog niet fit genoeg om de hele wedstrijd te kunnen spelen gelukkig konden Max en Joep bijspringen, deze jongens speelde ieder 12 minuten met ons mee.

In de eerste minuten was het wat aftasten en kwamen we er achter dat we een sterke tegenstander hadden getroffen. Kansen waren er wel maar de keeper van Everstein stond elke keer weer op de goede plaats. Circa 5 kansen en geen doelpunt hoe kan dit nu, meestal zijn we onberispelijk in de afronding maar vandaag was dat anders. Na 2 grote kansen voor Everstein en goed keeperswerk van Arkel  was het dan toch eindelijk raak voor Arkel. 1-0 bij de rust na een heerlijke eerste helft waarin sportief en goed voetbal gespeeld werd.

Rust.

In de rust waren de jongens toch wel een beetje teleur gesteld over het aantal gemiste kansen. Kop op Jongens als je kansen creëert komen de doelpunten vanzelf. Goed samen spelen, elkaar complimenteren, elkaar aanwijzingen geven en positief blijven. Er zijn nog 25 minuten te spelen!

2de helft.

Opstelling Doel: Robin. Verdediging: Jesse, Levi, Jelle. Middenveld: Joep, Maksio Aanval: Jim Wissels: Doorwisselen.

De 2de helft begon dramatisch, duels werden verloren en voor we het ons besefte stonden we ineens met 1-2 achter. Zo nu en dan was de organisatie compleet zoek. Na dit 2de tegendoelpunt ging het gelukkig snel beter de kansen werden weer door Arkel gecreëerd en gelukkig konden we de 2de helft ook een groot aantal kansen benutten. Er werden een aantal zeer fraaie treffers gemaakt. Goed combinatiespel, 2 verdedigers die goed naar binnen trokken als de opkomende verdediger op het juiste moment naar voren trok waren hier de sleutel voor. Dikke pluim zoals het gehele team de aanwijzingen oppakte. De einduitslag van 6-3 was misschien wat magertjes maar elke overwinning telt!

Volgende weekspelen we uit bij M.V.V.58 in Meteren. Lekker vroeg uit bed iedereen de wedstrijd begint om 8.30 uur. Tot volgende week!