Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Opstelling Doel: Jelle. Verdediging: Jesse, Levi, Just. Middenveld: Milan, Aanval: Jim, Robin. Wissels: Door wisselen.

Blauwe lucht, lekker briesje wat wil je nog meer als recept voor een mooie pot voetbal. Na 2 afmelding waren er gelukkig 2 jongens uit de 10-2 bereid om met ons mee te doen. De eerste minuten ging de bal van voet naar voet, maar echte kansen waren er niet. Tot de 3de minuut. Door goed combinatiespel wordt de bal heerlijk binnengeschoten. Door de feestvreugde vergaten we helaas even te verdedigen, waardoor het direct al weer 1-1 stond. Gelukkig herstelde we goed van deze tegenslag en door een mooi afstandsschot kwamen we weer op voorsprong. In de Time-out hadden de jongens van LRC schijnbaar een erg motiverende peptalk gekregen, want na de time-out gebeurde er zo veel, 2 doelpunten, 2 ballen op de lat, naast, over… LRC kreeg kans op kans. ASV werd van het kastje naar de muur gestuurd, waardoor we met een 3-2 achterstand de rust in gingen.

Rust.

De jongens waren toch wel een beetje verrast door de klasse van LRC. Als ze er de 2de helft een schepje bovenop kunnen doen is alles nog mogelijk jongens. Na wat kleine tactische wijzigingen gingen de jongens weer met een goede spirit terug het veld op.

2de helft.

Opstelling Doel: Levi Verdediging: Jelle, Just, Jesse. Middenveld: Milan. Aanval: Jim, Robin. Wissels: Door wisselen.

De 2de helft werd er weer goed samengespeeld en nu was het daardoor LRC dat van het kastje naar de muur werd gestuurd. Een harde punter kon de keeper van LRC nog net tegenhouden, maar uit de rebound kon er toch nog gescoord worden. Vervolgens was een mooie pegel in de bovenhoek goed voor de 3-4. Het was inmiddels alweer tijd voor een time-out en die werd gebruikt om de jongens die er inmiddels  aardig doorheen zaten nog 1 keer op te peppen. Na de time-out was het echter toch LRC dat het betere spel liet zien, maar tot onze opluchting vergaten ze te scoren. In de 47ste minuut konden we dan toch de wedstrijd op slot gooien na een goede dribbel en idem schot kwam de bal hard  terug van de lat, waarna een aanname op de borst en een heerlijke volley de  wedstrijd besliste. 3-5 een prachtige uitslag. Inmiddels hebben we weer een positieve balans: 7 gespeeld, 4 gewonnen en 3 verloren. En dat in de eerste klasse. Helemaal top jongens!

De laatste wedstrijd van het seizoen zal uit worden gespeeld bij GVV’63. Tot volgende week allemaal.