2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 08

Elskensweg 9
4908DW
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-454764

Vandaag een uitwedstrijd in Noord Brabant, tegenstander is SCO jo16-1 uit Oosterhout, een vereniging waar we nog nooit tegen gevoetbald hadden, we missen vandaag Jim en Albin, dus op papier hebben we 14 man, SCO is een wat grotere vereniging met ruim 600 leden, en 4 velden, laten wij nu net helemaal achteraf op veld 4 spelen, de wedstrijd begint,om 10:30  zou Arkel zich na de zeperd van vorige week tegen GJS kunnen revancheren, het antwoord is nee, we zitten duidelijk in een dip, binnen no time staan we door kapitale fouten achterin op een 3-0 achterstand, de ene goal is nog beschamender als de andere , met fouten die je in de pupillen al worden afgeleerd, door het midden uitverdedigen, over de bal heen maaien of verspelen aan de tegenstander die dan gelijk een 100% kans heeft, aan de kant zitten we elkaar aan te kijken hoe dit mogelijk is, we krijgen zelf wel wat kansjes, maar ook de afronding laat de wensen over, toch weet Siebe de 3-1 aan te tekenen met een schot van buiten de zestien, als het dan vlak voor rust ook nog 3-2 word door weer Siebe, lijkt het weer een wedstrijd te worden, SCO trapt af en de scheidsrechter geeft aan dat er nog een minuut gespeeld zal worden, maar in plaats van de stand vast te houden, laten we een SCO speler 4 man passeren er word hem geen strobreed in de weggelegd en hij jaagt de bal in het dak van het doel 4-2. in de rust blijven we op het veld want heen en weer naar de kleedkamer kost te veel tijd.
in de tweede helft proberen we het wel, maar we hebben de hoop op een resultaat opgegeven, het is los zand, er word door sommige spelers wel hard gewerkt maar we opereren absoluut niet als team, als SCO overigens uit buitenspel de 5-2 scoort, is de wedstrijd definitief gespeeld, het is dat Sjors goed staat te keepen anders had SCO de dubbele cijfers gehaald, nu blijft de teller steken op 6, als de scheidsrechter af fluit, een ochtend om snel te vergeten, er lukte niet veel, we waren niet scherp, en er worden te veel foutjes gemaakt,jammer er was weinig positiefs te melden om in dit verslag te kunnen schrijven, de komende weken is er geen competitie hopelijk krijgen we de koppies weer fris, een voordeel het kan alleen maar beter de volgende wedstrijd, misschien volgende week een oefenwedstrijd.