Stedoco JO10-2 - Arkel JO10-1 delen de punten

Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Vanmorgen een hele vroege wedstrijd tegen Stedoco JO10-2. We stonden om 7.45 uur met dichtgeknepen ogen op Plein 983.
Iedereen had de wekker op tijd gezet zodat we op tijd naar Hoornaar konden vertrekken.

We begonnen de wedstrijd heel goed en kregen de eerste vijf minuten heel veel kansen. Helaas werden deze allemaal gemist.

Uiteindelijk lukte het toch en opende wij de score 0-1!
Na nog een bal op de paal kwam Stedoco al gauw terug in de wedstrijd en vielen er 2 doelpunten en was het 2-1.

Net voor de time-out wisten we na een rebound weer naast Stedoco te komen, 2-2!

Na de time-out begonnen we dan ook goed en scoorde we weer, 2-3.

Stedoco bleef gevaarlijk en onze keeper had een mooie redding. Helaas voor ons kwam er een heel hoog onhoudbaar schot, 3-3.

Dit werd ook de ruststand na over en weer goede kansen.

De rust had Stedoco goed gedaan want ze scoorden meteen 2 doelpunten. Toch lieten wij het er niet bij zitten en maakten we de stand weer in het voordeel van ons, 5-6

En zelfs door een paar keer overspelen kwamen we op 5-7
Stedoco bleef ook doorgaan en kwam alleen op onze keeper en die kon het schot niet meer tegenhouden, 6-7  In de slotfase konden we eerst de voorsprong nog uitbouwen met een indribbel die door de keeper wordt tegengehouden maar de bal komt toch weer in het veld, gelukkig waren onze spelers nog scherp en kon er ingetikt worden, 6-8.
Wij dachten dat we de overwinning mee naar Arkel zouden nemen, maar dat liet Stedoco niet gebeuren en maakten het weer gelijk met 8-8
En gelukkig kon onze keeper het gelijkspel behouden door nog een mooie redding in de laatste minuut