Sportstraat 1
4153AJ
BEESD
tel. 0345-681701

Vandaag de eerste competiewedstrijd in de 2e fase, SJO Linge jeugd oftewel de samenwerkende jeugdopleidingen van vv Beesd en Rhelico jo16-1 was de tegenstander, een paar weken geleden hadden we met 2-1 van deze tegenstander gewonnen in een vriendschappelijke wedstrijd, we trapten af op het kunstgrasveld, halverwege de eerste helft kwamen we op voorsprong door Sem die een voorzet van Siebe binnen werkte, gelijk vanaf de aftrap was het Sem die de bal veroverde en net naast schoot,  even later kopte Siebe uit een vrije trap van Arjan op de lat, en vlak voor rust was het weer Siebe die uit een corner van Arjan net over kopte, zo was het slechts 0-1 bij rust, in de tweede helft vielen we ver terug, toch bleef het nog lang 0-1 maar kreeg de tegenstander wel kansen, maar toch kwamen we op 1-1 maar deze goal had nooit mogen tellen omdat de speler die uiteindelijk scoorde twee keer in een aanval buitenspel liep, eerst nog niet strafbaar toen de bal naar de rechtsbuiten ging, maar die speelde de bal breed op diezelfde speler die en weer buitenspel liep, en ook nog voordeel haalde uit zijn eerdere buitenspel, maar de ontzettend matige scheidsrechter vond het niet nodig om het verhaal van de Arkelse grensrechter aan te horen en wist niet hoe snel hij het doelpunt moest goedkeuren, Arkel was van slag en gaf in 5 minuten nog twee tegengoals weg, toen werd de rug gerecht, eerst zette Arjan mat een spijtende pass Sem alleen voor de doelman, en hij werkte schitterend af, door hard en hoog raak te schieten, we bleven aanvallen, en Siebe werd in de zestien onderuit geschoffeld iedereen zag dat het een strafschop was zelfs het publiek en de grensrechter van de tegenpartij, maar onze grote vriend met de fluit had verassend weer niets gecontateerd en liet door spelen, met nog 2 minuten te spelen een Arkelse aanval, de bal werd weg gewerkt maar  precies in de voeten van Arjan, en hij schoot de bal prachtig in de goal 3-3, nou een punt denk je dan, maar in de laatste minuut gingen we alsnog het schip in, door ontzettend slecht verdedigen kwam Linge jeugd op 4-3, een ontzettende zure nederlaag, zelf weg gegeven, en laten we het maar niet meer over de man in het zwart hebben.
Volgende week een thuiswedstrijd op Schoonzigt tegenstander is OJC Rosmalen jo16-2