- maandag: niet getraind, maar het Nederlands elftal gekeken;
- woensdag: niet getraind door het weer en de conditie van de velden;
- vrijdag: Sinterklaasfeestje bij de club.....

Dus we waren er helemaal klaar voor.....

07:45 uur verzamelen op het plein en op naar Sportpark Dalem voor een wedstrijd tegen GJS JO8-2. Een aantal slaperige gezichtjes (niet alleen kinderen) in de stoet van auto's met twee jarige ouders! Parkeren, de kleedkamer in en de gewassen tenues kwamen weer uit 'de tas'. Met het kouder worden zijn er niet meer zo veel vrijwilligers om op doel te staan, dus dat is even 'een dingetje'.... Gelukkig is er maar één nodig en die was er voor de eerste helft met de bedoeling de tweede helft te wisselen.

Even opwarmen met z'n allen, de bal rondspelen en een paar schoten op de keeper. De tegenstander was er ook klaar voor en na de laatste instructies van onze coaches klonk het fluitsignaal. De bal kwam steeds meer naar ons doel toe, maar door een uitbraak van ons stonden wij zomaar op een 1-0 voorsprong. Om even te vergelijken met het Nederlands elftal tegen Ecuador de dag ervoor tijdens het Sinterklaasfeest. Gakpo scoorde ook met 5 minuten..... Helaas ging het vervolg ook net zoals het Nederlandse team. Het was tam, er werd niet gespeeld, kritiek op de keeper ('mooi, we hebben een vrijwilliger voor de tweede helft'), er werd niet goed vrij gelopen en GJS, waarvan veel een goede traptechniek hebben, kreeg alle kansen en maakte mooie doelpunten. Dus we gingen de rust in met, ik geloof, 8-2 of 9-2 achterstand. Jaja, ergens hebben we nog uit kunnen breken en nog een puntje weten te maken.

De tweede helft werd er weer met 'frisse' moed begonnen. De wisselspelers bleven warm door een balletje te trappen en op het veld wilde het niet echt lukken. We stonden aan de grond genageld en GJS bleef maar mooie doelpunten maken. We zijn gestopt met tellen, maar het zal zo'n 15-2 zijn geworden. Het was gewoon afzien voor onze jongens. Conclusie: zonder trainen komen we nergens, we hebben te veel wisselspelers om warm te blijven en op de training mag er aandacht worden besteed aan balletje overtikken, keeperstraining en teambuilding..... Werk aan de winkel.....