De Boomgaard 1
2964AV
GROOT-AMMERS
tel. 0184-661314

Vandaag de uitbeurt tegen Groot ammers, we missen Daan en Albin (geblesseerd) en Sam(ziek) en Arjan (open dag school) dus we reizen met 12 man af naar het ooievaarsdorp aan de Lek, in de eerste fase hadden we ook al een keer uit gespeeld tegen Groot ammers en verassend met 3-4 gewonnen, dit moest recht gezet worden, dat merkte je aan alles, eerst was er al geen scheidsrechter geregeld waardoor de eigen leider moest fluiten, en dat hebben we geweten (zonder er een heel negatief verhaal van te maken) maar we speelden gewoon tegen 12 man, we kwamen door Siebe nog op 0-1, maar Groot ammers mocht gelijk maken terwijl de spits een meter buitenspel liep, maar de scheidsrechter negeerde de Arkelse grensrechter gewoon (en dat gebeurde daarna nog geregeld), 1-1, Even later mocht Sjors een achterbal nemen, maar raakte de bal niet goed, waardoor de bal bij een Groot ammers aanvaller kwam, Sjors wist het schot van deze jongen nog te keren, maar uit de rebound werd gescoort, ook omdat de Arkelse defensie te traag reageerde 2-1, net voor rust komt Siebe alleen voor de keeper van Groot ammers, hij word van achter neergehaald, alleen de overtreding zelf is al rijp voor Geel, laat staan het ontnemen van een doelkans, maar nee hoor alleen een vrije trap, in de rust hameren Jan en Alexander erop ons niet gek te laten maken, en niet te reageren op het provocerende gedrag van de coach en spelers van Groot ammers, een opmerking van een Arkel speler was kenmerkend hij zei: we kunnen hier gewoon niet winnen, en zo was het ook, wat een vervelende negatieve sfeer hing daar, waar we in de eerste helft nog gelijkwaardig waren, was Arkel na rust niet meer in de wedstrijd, Groot ammers miste enkele kansen en raakte nog een keer de paal, maar de 3-1 kon niet uitblijven en die viel dan ook na een mooie aanval, het was aan Sjors te danken dat de achterstand niet groter werd want hij keepte een hele sterke wedstrijd , Arjan was ondertussen ook in Groot ammers gearriveerd, en viel in, de wedstrijd kwam weer in evenwicht, Siebe werd in het strafschopgebied vastgehouden, niets aan de hand, even later werd hij aan de rechterkant grof onderuit geschopt alleen een vrije trap, en volgens de Groot ammers coach niets aan de hand, het vervelende is dat de spelers van Groot ammers het verkeerde gedrag van de coach overnemen, en dat ze niet bestraft worden voor overtredingen die niet op een voetbalveld thuis horen, even later straft Siebe een fout van de doelman af door hem de bal te ontfutselen en hem in het lege doel te schuiven, de coach van Groot ammers vond het nodig zijn eigen doelman enpublique de huid vol te schelden, ontzettend vervelend allemaal, maar wij stonden op 3-2, maar op zoek naar de gelijkmaker konden we niet meer want er werd snel afgefloten, een hele vervelende ochtend en nergens voor nodig, want Groot ammers heeft qua spelbeeld terecht gewonnen, al blijft het zuur dat je door een buitenspelgoal met 1 doelpunt verschil verliest, een groot compliment aan de jongens dat ze zich niet hebben laten provoceren, en netjes zijn blijven voetballen.
Volgende week spelen we een thuiswedstrijd op Schoonzigt, om 10:30 is Ameide jo16-1 de tegenstander.