ASV Arkel jo16-1 kan koploper lang bijbenen!!

Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Vandaag een uitwedstrijd op"het Plein" in Hei en Boeicop tegen koploper HSSC'61 jo16-1, deze ploeg heeft nog geen puntverlies geleden, een paar weken geleden speelden we in Arkel vriendschappelijk tegen deze ploeg en  werd er met 0-3 verloren, we misten vandaag nogal wat spelers, Simeon en Lendell waren ziek, en Daan en Albin waren geblesseerd, om 10:00 was de aftrap in een winters landschap, bij een temparatuur van -1 graden, en ook nog mist, we lieten HSSC'61 het spel maken en zakten in, we gaven niet veel kansen weg, er waren wat afstandschoten, maar echt gevaarlijk werd het niet, aan de andere kant, werd er door ons ook weinig tot niets gecreert, een afstandschot van Arjan vloog langs de goal, maar dat was het ook wel, de passing was erg onzuiver waardoor de kans om een goede counter te plaatsen telkens smoorde, toch kwamen we halverwege de eerste helft op achterstand, omdat de bal tot twee keer toe niet goed weg gewerkt werd, kwam de bal bij de spits van HSSC'61, en hij schoof de bal in het doel, het spelbeeld bleef hetzelfde met veel duels op het middenveld, na 37 minuten had de scheidsrechter genoeg gezien en floot iets te vroeg voor de rust maar niemand die daarover maalde, na een kwartier in de warme kleedkamer waarin werd benadrukt gewoon zo door te gaan, begon de tweede helft, we kregen wat vrije trappen vanaf de zijkant, maar telkens was het de uitstekende laatste man van HSSC'61 die alles weghaalde, de Arkelse spitsen kwamen ook niet echt los, omdat ook HSSC weinig kansen kreeg, liep de wedstrijd op zijn einde, maar helaas was er een kopie van de eerste goal, eerst verwerkte Sjors de bal niet goed, maar daarna kon de bal nog weggewerkt worden, maar weer gebeurde dit niet waardoor de 2-0 viel, toen was de wedstrijd wel gespeeld, en liep HSSC'61 geflatteerd uit naar  4-0, een ding moet wel gezegd worden, na enkele uitwedstrijden (SJO Linge jeugd, en Groot ammers)benadeeld te zijn door (thuisfluiters) de scheidsrechters, hadden we vandaag een goede scheidsrechter die goed floot naar beide partijen toe, na 80 minuten floot hij af, en konden we de warmte opzoeken, goed meegevoetbald, tegen een ploeg die terecht kampioen gaat worden.
Volgende week volgt de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen GJS jo16-1, de aftrap op Schoonzigt is 10:30.