Meihoven 3
4235VJ
TIENHOVEN AAN DE LEK
tel. 0183-601827

Vandaag de derde wedstrijd in de 3e fase, de uitwedstrijd op sportpark Meihoven tegen Ameide jo16-1, in november werd in de 2e fase nogal geflatteerd met 2-6 verloren dus dat moesten we vandaag proberen recht te zetten.
We misten vandaag Daan (geblesseerd) en aanvoerder Arjan (open dag school), zodat Sjors vandaag aanvoerder was, en we 14 spelers hadden, we speelden op het hoofdveld tegen het in oranje reserveshirts spelende Ameide, om 12:30 werd er afgetrapt, de openingsfase was voor Arkel, we waren meer in de aanval maar echt grote kansen leverde dat niet op, toen kwam de wedstrijd meer in evenwicht, we waren erg slordig in de passing waardoor we de bal telkens snel kwijt waren, ook was er te weinig scherpte in de duels waardoor Ameide hun favoriete spel kon spelen, ook was het wat onwennig omdat enkele spelers niet op hun eigen positie stonden, we kwamen diverse keren goed weg doordat Ameide enkele 100% kansen miste, doordat Sjors zijn doel keurig schoon hield, het was daarom ook zuur dat een vrije trap van Ameide via de paal op de rug van Sjors kwam en  in het doel in rolde 1-0, Sem had de stand al snel op 1-1 kunnen brengen maar stuitte na een lange solo op de uitstekende doelman van Ameide, die even later weer goed redde op een schot van Siebe, ook Jeroen kreeg nog een kans uit een rebound na een redding van de keeper maar stond te dicht op de bal, zodat deze over het doel vloog , daarna floot de scheidsrechter voor rust met een 1-0 stand, waar 3-3 ook mogelijk was geweest.
In de rust werd het een en ander rechtgezet door Jan en Alexander, waardoor we een heel ander Arkel zagen in de tweede helft, er werd veel minder ruimte weggegeven, de duels werden meer en meer gewonnen, en de bal werd in de ploeg gehouden, we kwamen dan ook snel op
gelijke hoogte, na een vrije trap van Sem, kwam de bal na een redding van de keeper bij Eyman die de bal in de lege goal schoof 1-1, doorgaan
zou je zeggen, maar 2 minuten later stonden we weer achter, omdat een Ameide speler bij de tweede paal helemaal vrij liep en de goede voorzet van de rechterkant kon intikken, we bleven gelukkig goed voetballen, en Ameide kwam er nog zelden uit, en had steeds meer moeite om met name Siebe en Sem af te stoppen, waardoor we veel vrije trappen kregen rond de zestien, bij weer zo'n vrije trap ging Sem achter de bal staan, wat volgde was een streep in de linkerbovenhoek, schitterende goal 2-2, we drukten door, en even later werd Siebe weer onderuit gehaald, weer een vrije trap, en weer was het Sem die de bal nu in de andere hoek krulde 2-3 voor Arkel met nog zo'n 10 minuten te spelen, maar Ameide werd niet meer gevaarlijk, wij wel de keeper stopte nog een vrije trap van Sem, Siebe kopte na een mooie voorzet vanaf rechts op de lat, en Albin schoot naast, daarna volgde het eindsignaal, en wonnen we verdiend van Termei, waardoor we met 3 gespeeld en 9 punten bovenaan staan in de tweede klasse.
Volgende week zijn we vrij, en de week erna spelen we een uitwedstrijd in Rosmalen waar om 13:00 op sportpark de Groote wielen OJC Rosmalen jo16-3 de tegenstander is.