Achtersteweg 18
4194TK
METEREN
tel. 0345-569504

Vandaag de uitbeurt in Meteren tegen MVV58 jo16-1, na een roerige week na de wedstrijd tegen Schelluinen (6-0) waarin het schandalige gedrag van Schelluinen via social media en op school nog even doorging ??, het weer was prachtig en we mochten op het hoofdveld aantreden, thuis was met 0-3 van MVV'58  verloren in een wedstrijd waar windkracht 8 over het veld waaide, en de tegenstander beter met de omstandigheden omging en geflatteerd won, dat moest vandaag beter, we begonnen met Sjors in de goal, in de verdediging, Teun, Vincent, Jim en Simeon, op het middenveld Eyman, Arjan ,Sem , en voorin, Jeroen, Siebe en Lendell, in de eerste minuten was het aftasten en was de wedstrijd in evenwicht, met eerst een kansje voor MVV'58 na een goede combinatie, maar Sjors kon redden, aan de andere kant brak Sem door maar zijn schot werd gered, ook een schot van Siebe trof geen doel, en uit een corner van Arjan kreeg een MVV verdediger de bal verkeerd op zijn schoen, maar de bal vloog net voorlangs het doel over de achterlijn, waar wij pech hadden had MVV'58 geluk want een voorzet waaide over Sjors heen in het doel 1-0, even moesten we terug en we ontsnapten aan de 2-0, maar die viel toch, toen een diepe bal achter de Arkel verdediging viel, en de spits kon afronden 2-0, daarna begonnen we weer beter te voetballen, eerst kreeg Jeroen een schietkans maar schoot naast, daarna was het Arjan met een geweldige pass op Siebe, die in het zijnet schoot, en een vrije trap van Sem werd ternauwernood gered door de doelman. toch kwamen we voor rust op 2-1 na een knappe actie van Sem, hij hield het overzicht, en speelde af op Lendell die de bal met binnenkant voet in de verre hoek schoot 2-1, daarna was het rust en konden we aan de limonade, Jan en Alexander zette in de rust het een en ander om, om de beste spelers van MVV'58 te neutraliseren, dat wierp gelijk zijn vruchten af, want het eerste half uur na rust waren we duidelijk de betere ploeg, eerst soleerde Siebe door de Meterse verdediging maar hij kon net niet goed afronden, verder moest de keeper redden op schoten van Sem en Arjan, toen kregen we een vrije trap aan de zijkant van het veld, Arjan draaide de bal voor het doel bij de tweede paal, daar kopte Siebe de bal voor het doel en Eyman tikte de verdiende gelijkmaker binnen 2-2, we gingen op zoek naar de 2-3 eerst schoot Sem net over, en Jeroen schoot net langs de paal, maar langzaam maar zeker ging het warme weer op de Meterse kunstgrasmat zijn tol eisen, en moesten we terug , Sjors moest al zijn niet geringe keeperskwaliteiten aanwenden, bij 3 kansen voor MVV'58, maar was niet meer te passeren, zo eindigde de wedstrijd, nadat de werkelijk prima leidende scheidsrechter had afgefloten (dat mag ook wel eens gezegd worden)in een terecht gelijkspel.
we spelen deze competitie nog twee thuiswedstrijden, woensdag is om 19:30 Emplina jo16-2 de tegenstander, en voorlopig zaterdag (bij voldoende spelers wegens pinksteren) is om 10:30 OJC Rosmalen jo16-3 te gast op Schoonzigt.