Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Het was weer een mooie zaterdagochtend. Nu een keer om 10:30. Deze tijd bevalt de meiden wel. Vandaag vallen Sarah en Daisy van de MO13 bij ons in. Roos en Maithe zijn op vakantie. Onder leiding van scheidsrechter Hennie Hogendoorn, begon de wedstrijd. Vanaf het begin was ASV de betere ploeg. De kansen kwamen snel. Binnen een paar minuten stond het 1-0. Er werd door alle meiden goed gevoetbalt. Gestreden voor de bal. Mooie aanvallen en combinaties. De verdediging was niet te kloppen en Julia stond goed te keepen. Met rust stond het dan ook 3-0. Na de limonade, ging de wedstrijd op hetzelfde tempo verder. Het was voor de toeschouwers heerlijk genieten langs de lijn. Deze inhaalwedstrijd is belangrijk, want bij winst staan de meiden weer bovenaan de ranglijst. En gewonnen werd er!  Uiteindelijk werd het 8-0. ASV speelde het laatste kwart van de wedstrijd, zonder Verah. Verah, was het na een goede wedstijd even kwijt en ontplofte bijna op het veld en tegenstander. Afkoelen was nodig. Hopelijk is iedereen weer afgekoeld en opgeladen voor de komende wedstrijd. Misschien kunnen de leiders voor de meiden en ouders een hotel boeken in Gameren? De aftrap is om 08:30.