28'
36'

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse F323

4 april 2015 8:30

Na onze nederlaag vorige week tegen BZS hadden we vandaag iets goed te maken, dat moest gebeuren in de uitwedstrijd tegen VV Tricht F2, dat vorige week met 6-0 gewonnen had en evenveel punten als ons had, maar wel twee wedstrijden meer gespeeld had.
We moesten het vandaag stellen zonder Jay en Jim, gelukkig wilde  Ravi met ons meedoen, met enige vertraging (een auto met twee spelers erin arriveerde door een omleiding iets te laat) kon de wedstrijd toch beginnen, we namen gelijk het heft in handen en na een paar minuten haalde Ravi uit van afstand en de keeper van Tricht heeft de bal alleen gehoord, en kon de bal voor de eerste keer uit het net halen 0-1 voor Arkel, we gingen gewoon door met goed voetballen, Siebe werd door Arjan diep gestuurd en rondde bekwaam af in de verre hoek 0-2, even later schoot Siebe op doel de bal dreigde voorlangs te gaan, maar wie stond daar weer op de goede plek ...Jeroen 0-3, een paar minuten later krijgen we een corner Arjan geeft voor de bal word weggewerkt in de voeten van Ravi  ,die de 0-4 inschiet. Dan een scrimmage voor het doel en Siebe schiet de 0-5 voor Arkel tegen de touwen, dan haalt Arjan uit de bal gaat via broer Jeroen in het doel 0-6 maar de scheidsrechter keurt de bal tot verbazing van de Arkelse spelers af voor hands, dan is het rust, voor de coach is er weinig op het spel aan te merken, en na een bekertje limonade gaan we weer fris de tweede helft in. we hebben het telraam meegenomen en het spelbeeld blijft hetzelfde Siebe scoort er nog twee en Jeroen nog een, zodat de eindstand 0-8 word, een prima wedstrijd, volgende week mogen we thuis tegen dezelfde tegenstander spelen om 9:15 op Schoonzigt, maar eerst maandag 2e Paasdag voor de beker tegen SCR F1 in Rijswijk (gld) met de F1 van voor de winterstop.