35'
39'

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse F323

18 april 2015 9:00

Vandaag reisden we af naar Hellouw om het op te nemen tegen rode lantaarndrager ASH F1, toch mocht van onderschatting geen sprake zijn, zeker niet het optreden van vorige week, we begonnen zonder Jim die nog herstellende is van zijn enkelblessure (beterschap!!!), dus hadden we 7 man en geen wissels, we begonnen de wedstrijd onder leiding van een goede scheidsrechter een beetje afwachtend, ASH kenden we nog niet en het bleek dat ze een goede spits hadden, en enkele fysiek sterke spelers ,maar voetballend waren we beter, nadat Jimmy en Yoep de spits van ASH van een doelpunt hadden afgehouden gingen we zelf in de aanval, de bal kwam bij Siebe die een vrije doortocht kreeg en bekwaam afrondde 0-1 voor Arkel, de F1 had de smaak te pakken want na de volgende aanval lag de bal weer in het Hellouwse  net, Jay speelde op rechts zijn tegenstanders zoek en scoorde na een paar weken droog te hebben gestaan weer (kwam volgens Jay omdat hij zn oude voetbalschoenen weer aan had), we voetbalden vrolijk verder en voor ouders en leider was het genieten geblazen (ook door het weer), er werd goed gecombineerd en Jay wist voor de rust nog twee keer te scoren.
Na een lekker bekertje limonade gingen we in de tweede helft weer vrolijk verder met waar we na de eerste helft mee gestopt waren, in de rust hadden we al aan gegeven dat we wat beter om ons heen moesten kijken, omdat anderen er vaak beter voorstonden, het is dan extra leuk als dat er ook uitkomt in de tweede helft, als Jay drie keer op de keeper afgaat en drie keer breed legt op Siebe die ook drie keer scoort 0-7, tussendoor word ook nog paal en lat geraakt, en houd de verdediging met Arjan, Yoep en Jimmy weer de 0 (vijfde keer in 8 wedstrijden), op het middenveld werkten Jeroen en Daniel hard , en zo floot de scheidsrechter af 0-7 gewonnen, fantastisch mannen, want doordat Tricht 3-1 van Achilles Veen won kunnen we volgende week om 9:15 op Schoonzigt in de thuiswedstrijd tegen Leerdamsport F2 de titel binnenhalen.