Datum

9 mei 2015 8:45

Accommodatie

Onbekend

Na het behalen van het kampioenschap twee weken geleden, stond vandaag de voorlaatste competitiewedstrijd op het programma, en wel tegen het op de tweede plaats staande Achilles Veen F1, we moesten al om 8:45 spelen, dus moesten we vroeg vertrekken om op tijd op het prachtige splinternieuwe sportpark "de hanen weide" te arriveren, er stond een flinke wind dwars over het veld die normaal voetbal onmogelijk maakte, we misten Jay, en hadden 7 man, Jimmy stond vandaag voor 1x op het veld en Arjan nam zijn plek onder de lat over, in de 1e helft hadden we storm tegen, we zijn de hele helft amper over de middenlijn geweest want alle ballen kwamen door wind of tegenstander met dezelfde gang terug, gelukkig stond het verdedigend goed, en hield Arjan zijn doel goed schoon, maar vlak voor rust kwam Achilles toch op voorsprong met een schot in de verre hoek na een misverstand in de Arkelse verdediging.
Na rust waren de rollen volledig omgedraait, en liet Arkel zien waarom ze kampioen zijn, eerst schoot Yoep nog net naast, maar uit een corner van Jimmy schoot Jeroen op doel, de bal werd van de lijn gehaald, maar deze kwam in de voeten van Siebe die geen moeite had om de gelijkmaker aan te tekenen, Arkel drukte door en het was wachten op de tweede Arkelse goal maar de tijd tikte door, maar toch met nog 5 minuten te gaan kwam de bal na een mooie combinatie voor de voeten van onze spits Siebe, die de Veense doelman voor de tweede keer kansloos liet 1-2, we kwamen niet meer in de problemen en konden na het eindsignaal van de prima scheidsrechter weer 3 punten bijschrijven.
S'middags werden we bij de wedstrijd van het eerste elftal tegen FC Perkouw 1 gehuldigd, wat een diepe indruk achterliet bij de jongens, ze zagen een spannende wedstrijd waarin Arkel 1 een 1-3 achterstand goedmaakte, maar helaas diep in de blessuretijd toch de wedstrijd uit handen gaf.
Alles bij elkaar een dag om nooit te vergeten!!