Damian Boon

Accommodatie

Onbekend

Vandaag mochten we het in de laatste competitiewedstrijd opnemen tegen rode lantaarndrager ASH F1, we hadden net het ASV tentenkamp achter de rug, dus we waren lekker uitgeslapen???.
De wedstrijd begon en binnen 5 minuten stonden we door 3 doelpunten van Jay op 3-0,
Jim scoorde van afstand de 4-0, toen kregen we een strafschop omdat een van de ASH spelers hands maakte, Daniel van de Broek ging achter de bal staan en scoorde zijn eerste goal in de F1 5-0, Jay bepaalde de ruststand op 6-0.
In de tweede helft zou het wel minder worden dachten we, maar niets was minder waar het leek wel of de spelers van ASH s'nachts een tentenkamp hadden gehad want het telraam kon erbij worden gehaald, via Siebe 5x, Jeroen 3x en nogmaals Jay (zonde dat je stopt met voetballen), liep de score op tot 15-0, toen vond onze scheidsrechter Damien Boon het genoeg en floot af en wisten we ook de laatste competitiewedstrijd te winnen, met 27 punten uit 10 wedstrijden de terechte kampioen.