ASV Arkel in thriller naar halve finale beker!!!

...
17'

F-pupillen, F1, Groep 5 2

6 april 2015 12:00

Op 2e paasdag mochten we in de kwartfinale van de beker aantreden tegen SCR F1 uit het Gelderse plaatsje Rijswijk, na in de poule te hebben afgerekend met GVV'63(17-0), Kozakken Boys F2 (0-5) en Herovina F1 (0-11), en in de 2e ronde met Altena F1 (1-6) stonden we in de kwartfinale tegen deze relatief onbekende tegenstander, we werden keurig ontvangen en gingen ons omkleden, de ouders hadden al gezien dat dit een fysiek sterke tegenstander was, om 12:00 trapten we af op het hoofdveld( enige veld) en moesten we enigszins aan elkaar wennen,  de wedstrijd ging vrij gelijk op met een licht overwicht van SCR, het spel golfde op en neer, en SCR probeerde vooral met afstandschoten gevaarlijk te worden, tegen de rust werden we steeds verder terug gedrongen en net voor rust wist SCR uit een kopbal uit een corner de 1-0 aan te tekenen, in de rust kreeg de ploeg te horen dat we feller moesten spelen, en kregen we ook weer wat meer vat op het spel, yoep kwam op langs de lijn en besloot het eens van afstand te proberen, de bal stuiterde net voor de SCR doelman op en deze jongen liet de bal door zijn handen in het doel verdwijnen 1-1 tot vreugde van de grootte meegereisde Arkelse supportersschare, en SCR was aangeslagen  en gelijk na de aftrap veroverde Jamie de bal en liep door de verdediging van SCR en passeerde de doelman 1-2 met nog zo'n 12 minuten te gaan, het werden de 12 bloedstollendste minuten van het seizoen, SCR probeerde van alles maar de lat en vooral Jimmy hielden werkelijk alles uit het doel, we hielden de voorsprong vast wat SCR en jammer genoeg de scheidsrechter ook probeerde (ik zeg het niet snel, maar wat een thuisfluiter), en na zo'n 4 minuten blessure tijd konden de handen de lucht in, 1-2 welleswaar niet helemaal verdiend, maar dat zijn de mooiste overwinningen ,halve Finale klasse mannen  een super prestatie!!!, de toeschouwers gingen met lichtelijke hartkloppingen richting de kantine, en op de terugweg werden de spelers getrakteerd op een bezoek aan de MC Donalds