... (schot)

F-pupillen, F1, Groep 5 2

20 mei 2015 18:45

Michel de Bruin

Vandaag de halve finale van de beker tegen het Dordtse EBOH F2 ,alhoewel F2 ze waren met 15 man dus een groot deel van de F1 was ook aanwezig, maar dat deed onze mannen niets, na een tactische bespreking op het veld , begonnen de mannen scherp aan de wedstrijd en waren ze de eerste helft de bovenliggende partij , en kwamen via Jamie op een 1-0 voorsprong (Heb eerste helft niet gezien, kon pas om 19:00 op Schoonzigt zijn).
De tweede helft hetzelfde beeld Arkel de beste ploeg, de verdediging met yoep, Ravi en Niels hadden de technische Dordtse spitsen in hun broekzak, en voorin wisten Siebe Jamie en Arjan enkele keren de Dordtse doelman op de proef te stellen maar die wist zijn doel schoon te houden, Arkel kreeg een hele serie hoekschoppen te nemen maar telkens viel de bal net niet goed, tot Niels weer een corner nam, de bal kwam hoog voor en een Dordtenaar werkte de bal wel of niet met de arm in eigen doel 2-0 wat leidde tot een grote ontlading bij spelers en (Arkelse) toeschouwers.
EBOH wist desondanks niet van opgeven, de rechterspits kreeg de bal uit een combinatie mee speelde Yoep uit en schoot de bal onhoudbaar voor Jimmy in het dak van het doel, zo was het 2-1 uit de eerste kans die EBOH in de tweede helft kreeg, wie dacht aan een slotoffensief van EBOH kwam bedrogen uit, Arkel controleerde de wedstrijd, en EBOH werd nog maar een keer gevaarlijk, maar die bal ging ver voorlangs, toen floot Michel de Bruin af en plaatste (volgens betrokkenen) voor het eerst in de geschiedenis een ASV Arkel elftal zich voor de KNVB Bekerfinale die op 6 juni gespeeld word tegenstander is VV Asperen F1.