SPONSOR WORDEN

SPONSOR WORDEN

Sponsor worden – samen zijn wij de club!

 

Als zeer actieve vereniging neemt ASV ARKEL met nu rond de 400 leden, de grootste vereniging van Arkel een heel belangrijke plaats in en buiten het dorp Arkel in. Los van de leden die de club maken, zijn onze sponsors ook zeker onderdeel van de club en maken zij 100% deel uit van de club. Kiest u voor het sponsoren van ASV Arkel dan kiest u voor een relatie met een sfeervolle en stabiele vereniging. Het plezier, de onderlinge contacten en sportiviteit staan 100% centraal.Sinds twee jaar kent ASV Arkel een nieuw beeldmerk dat recht doet aan de vele veranderingen  waar de club voor staat. De club heeft een duidelijke toekomstvisie en de plannen die wij hebben kunnen wij alleen doen met de belangrijke bijdrage die de sponsors leveren – nu en naar de toekomst toe. Ons 1e elftal is belangrijk voor de club en speelt in de 3e klasse van de KNVB en wij willen  zeker in de 3e klasse blijven en sportief doorgroeien – maar er is zeker meer dan het eerste team bij ASV ARKEL.

Met een goede en professionele jeugd opleiding voor de jeugd. Ons sportpark Schoonzigt als accommodatie, een prachtig complex dat door enthousiaste vrijwilligers wordt onderhouden. Waar je graag komt voetballen of op bezoek wilt komen als speler, supporter en sponsor en na de wedstrijd ook in de gezellige kantine als DE ontmoetingsplek.

Het is van cruciaal belang bij het huishoudboekje van de club om sponsors te hebben en te houden die onze vereniging een warm hart toedragen. Nu de gemeente de subsidie kraan heeft dichtgedraaid zullen wij onze broek zelf op moeten houden.

Doet u mee met deze wereldclub voor dorpsvoetballers? Sponsor zijn van ASV ARKEL wordt zeer gewaardeerd. Ook sponsor worden? Er zijn vele mogelijkheden! Neem dan contact op met de sponsor commissie en wij gaan heel graag in gesprek! sponsor@asvarkel.nl of 06 13191929  (Pieter Kros).

Als hoofdsponsor  is sinds dit seizoen – Jumbo Supermarkt Eric Snaterse. Uiteraard zijn wij trots op al onze sponsors maar zeker ook op onze nieuwe hoofdsponsor. Het eerste elftal heeft een compleet nieuw tenue met een nieuw logo op de voorkant van de tenues en Jumbo staat ook op de rug van alle tenues binnen onze club.  

                                        
                                                                                                  

                                                  

Als sub-sponsor is er vanaf dit jaar Nes Voetbalschoenen die op de rug van de tenues van het eerste elftal staat.  Nes Demir heeft een eigen lijn van Italiaanse voetbalschoenen ontwikkeld die in Nederland worden verkocht en dichtbij Arkel in Gorinchem bij De Jongh Sport in Gorinchem. Naast deze subsponsoring sponsort Nes Voetbalschoenen ook het eerste elfal in de zaal bij de Proxys Champions Cup.

            

 

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden is integraal jeugd hoofdsponsor en wil zich inzetten voor de voetbalsport en het verenigingsleven van Arkel en omgeving. In het bijzonder op het mogelijk maken van sporten voor elk kind en het enthousiasmeren van kinderen voor sport. De ASV ARKEL jeugd draagt de sponsoring uit door het dragen van tenues met de opdruk van de Rabobank, het JO19-1 team heeft bij alle wedstrijden de trainingspakken aan en alle jeugd trainers en leiders van alle teams hebben jassen met de opdruk van de RABOBANK.                                             

 

Naast deze uitingen draagt Rabobank bij aan alle jeugd evenementen die er in het seizoen voor de jeugd worden georganiseerd en zijn de jeugd en de club zeer dankbaar voor de sponsoring en bijdrage. Bij elk jeugdevenement staat het logo van de Rabobank dan ook vermeld.

 
JO19-1 in Rabobank trainingspakken 
MO17-1 spelen in Reserve tenues van de Rabobank (200 shirts in totaal voor teams beschikbaar).
 

                      Bordsponsor worden voor aan het hoofdveld?  Gaat in lengtes van 3, 6, 9 of 12 meter  (70 cm hoog).  Andere lengtes en andere velden zijn uiteraard bespreekbaar. De onderhoudsploeg hangt de prachtige full color borden graag voor u op!

                                         

 

De eenmalige kosten voor het maken van het bord zijn voor de sponsor. ASV ARKEL heeft een zeer scherpe afspraak met van Hoogdalem voor een all in bord met bedrukking.  

 

Huurkosten per jaar zijn voor een bord zijn:

            3  meter bord  200 Euro

            6  meter bord  300 Euro

            9 meter  bord  400 Euro

          12 meter  bord  500 Euro 

 

Kleding sponsor worden van een senioren of junior elftal, dat kan?  Wij hebben een samenwerking voor Hummel kleding met De Jongh Sport. Alle teams staan met het logo van de sponsor voorop het shirt, met vermelding van de foto op de site en directe doorlink van de site van de sponsor.  Wij zijn er trots op dat er nu al 17 teams van ASV ARKEL in een prachtig nieuw tenue rondlopen! Maar er zijn zeker nog teams vrij of voor trainingspakken, inloop shirts etc.
                               


ASV Arkel gaat een kleding sponsor overeenkomst aan voor 3 jaar. Hummel tenues worden besteld en de verdere afwikkeling loopt via De Jongh Sport. Standaardvermelding logo van de  kleding  sponsor op de website op de hoofdpagina en bij de teamfoto op de team pagina. Kosten eenmalig voor een compleet team pakket voor de sponsoring voor 3 jaar zijn:

                   Senioren en junioren elftal (16 tenues)     1.200,00 Euro

                  Pupillen team 7-tal (10 tenues)                       800,00 Euro.

 

                   

 

                          

 

Andere opties voor sponsoring met uw logo?

  • Club TV  (75,00 Euro). 
  • Banner op de website (75,00 Euro).
  • Clubdouchegel pakket compleet team (105,00 Euro inclusief BTW).
  • Ballen sponsoring  team(s) voor 10 of 20 trainingsballen per team =  250 of 500 Euro.
  • Wedstrijdbal of flyer sponsoring (75 Euro per onderdeel).
  • Trainingspakken teams.
  • Inloopshirts teams
  • Coach jassen.  

Doet u mee met deze wereldclub voor dorpsvoetballers? Sponsor zijn van ASV ARKEL wordt zeer gewaardeerd. Ook sponsor worden? Er zijn vele mogelijkheden!

 

Neem dan contact op met de sponsor commissie en wij gaan heel graag in gesprek! sponsor@asvarkel.nl of 06 13191929 (Pieter Kros).

 

Aantekening_2020-04-06_122605.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!