55'
Ocean van der Linden (afstandschot)

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 3e klasse 04

12 november 2016 9:00

Hardinxveld – MO13-1 heeft de uitwedstrijd tegen de nummer laatst nipt gewonnen. Het werd net zoals vorige week een overwinning met één doelpunt verschil. Het duel op een zeer koud achterste veld op Sportpark Sluisweg eindigde in 3-4. Door deze overwinning stijgt Arkel weer een plekje op de ranglijst en is nu de nieuwe nummer 3.

Al vroeg in de wedstrijd liet Hardinxveld zien dat ze als team gegroeid zijn. Al na 8 minuten nam Hardinxveld brutaal de leiding in de wedstrijd. Arkel kreeg daarna veel kansen, maar de keeper stond fantastisch te keepen. 10 minuten voor rust was het dan wel raak. Na een schot van Indy maakte dezelfde keeper een blunder en was de ruststand 1-1.

De 2-1 viel 5 minuten na rust door een frommelgoal van Ocean. Vlak daarna vanuit een voorzet van Anna werd het zelfs 3-1. Doelpuntenmaker Ocean! De thuisspelende club gaf niet op en scoorde met een prachtig doelpunt de 3-2 en na slecht verdedigend werk zelfs de 3-3.

Beide teams gaven niet op en gingen op zoek naar de winnende treffer. 5 minuten voor tijd scoorde Ocean haar derde goal van de wedstrijd. Na een prachtige vooractie scoorde ze met een geplaatst schot met haar LINKER de verlossende 4-3.

En weer gaf Hardinxveld niet op! Vlak voor tijd verkleinde keeper Myrit  fantastisch haar doel door goed uit te lopen bij een uitval van Hardinxveld.

Samenvattend wederom een prima overwinning van een hard werkend Arkel. Volgende week speelt MO13-1 thuis tegen de nummer 2 VVAC. Kan Arkel dan boven zichzelf uitstijgen en het VVAC moeilijk maken?