WEBSITECOMMISSIE - Arkel

WEBSITECOMMISSIE

WEBSITECOMMISSIE

Websitecommissie

ASV ARKEL streeft ernaar om met deze website actuele voetbalinformatie nog beter tot zijn recht te laten komen. Met een voetbalminnend website redactieteam willen wij er voor zorgen dat onze website de trekpleister wordt voor alle ASV ARKEL leden en andere voetbal liefhebbers.

Op de website behoren basis informatie, ASV Arkel nieuws, wedstrijdverslagen, uitslagen, columns, interviews en allerlei andere leuke specials allemaal tot de mogelijkheden.

 

Alles komt aan bod, van de JO7 tot en met ASV ARKEL 1 maar ook van de Dames tot en met ASV ARKEL 5. Ieder team heeft zelfs een eigen teampagina ter beschikking.

 

Echter wil dit niet zeggen, dat alleen de website redactie de site gaat vullen. De inhoud van de website zal moeten worden geleverd door alle leden, het bestuur en de verschillende commissies. Binnen de vernieuwde ASV ARKEL website is het mogelijk verschillende mensen (van wedstrijdsecretaris tot lid van een “jeugd” team) verantwoordelijk te maken voor bepaalde onderdelen of pagina’s op de website.
Uiteraard kunt U altijd uw verslagen of foto´s mailen naar onderstaand e-mail adres.

 

Heeft u ideeën of vragen? Stuur gerust een e-mail naar webredactie@asvarkel.nl


De websitecommissie bestaat uit:
René van den Berg
Ronald Rozendaal
Andries van Duyvendijk
Mark Cornelissen


Twitter / Club-TV/ Instagram beheerder: Rocco Ooms

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!