Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

"WE ZIJN GEKOMEN VOOR DRIE PUNTEN !" "WEGWEZEN !" V.V. WOUDRICHEM - ASV ARKEL 2 - 2

Onbekend

Met dit gezegde stuurde invaltrainer voor deze dag, Tutu de spelers van de JO19 na de rust het veld in.  Daarvoor had hij ter verduidelijking van de te volgen tactiek en ter verduidelijking van enkele speelmomenten uit de eerste helft, een matje ontrold en met genummerde "dam"stenen,  het een en ander aan de spelers, duidelijk gemaakt.  Dit en de vurige aanmoedigingen van Tutu en zijn assistent sleepten ASV ARKEL door de tweede helft. Want duidelijk is wel dat veel onnodig onderling gedoe onderhouden, een eindeloze stroom onnodige appjes rondsturen en slechts één keer per week trainen, niet de gewenste insteek en conditie brengt om op plezierige wijze het eind van een wedstrijd te halen.

Het is maar, welke keuze je wilt maken.  Zal het kwartje vallen ? We wachten af.

Al vrij vroeg in de wedstrijd wist V.V. WOUDRICHEM een verdediging-  en positiefoutje van ASV ARKEL te benutten om daarmee de stand  op  1 - 0 te brengen.  Maar ASV ARKEL hield vol en dat werd in de 35 e minuut beloond. Uit een mooie voorzet van Johnny, de dispensatiespeler voor de geblesseerd uitgevallen Marijn, wist Tyson de gelijkmaker te scoren.  1 - 1  In dit stadium van de wedstrijd wist ASV ARKEL het spel zelfs redelijk te dicteren en dat resulteerde in een tweede treffer voor ASV ARKEL. Dominique wist zich op behendige wijze vrij te spelen en de bal te plaatsen naar Simon waarna Simon het doelnet van V.V. WOUDRICHEM deed sidderen. 1 - 2

In de tweede helft wist ASV ARKEL het spelniveau van het eind van de eerste helft niet vast te houden. Daar zou men met wat geluk, (De JO19 van V.V. Woudrichem beschikt niet over een redelijk effectieve goalgetter),  nog redelijk ver mee gekomen zijn, ware het niet dat een strafschop ten voordele van V.V. WOUDRICHEM roet in het eten gooide. 2 - 2

Dominique liep ook nog tegen een gele kaart op, en als gevolg van de hierop gevoerde discussie met de scheidsrechter bijna nog tegen een rode kaart, zodat ASV ARKEL gedurende tien minuten met tien man moest spelen.  Kortom, een tweede helft om maar snel te vergeten.  Geen drie punten maar toch wel, alle omstandigheden in aanmerking nemende, verdiend één punt.  Gelukkig kwam aan het eind van de wedstrijd, de vanwege kennelijk overmatig drankgebruik rondwandelende reservespeler weer opdagen, zodat compleet in aantal, de terugreis kon worden aangevangen.

Het is een ieder gegund, maar het blijft verbazingwekkend dat deze JO19 met 8 gespeelde wedstrijden, met plaats 7 in de competitie, nog steeds hun plaats in de middenmoot weet vast te houden.

Zelfs een kampioenschap zit er nog in. Dus heren even gas geven.

Dank ook, aan de altijd paraat zijnde assistent scheidsrechter Rien, die zag hoe zijn zoon Nick met correct en stevig voetbal, ASV ARKEL, diverse malen voor erger behoede.

Misschien kan het komende weekend ingevuld worden met een inhaalwedstrijd .  Want er moeten nog 4 wedstrijden worden ingehaald.  En dat zijn er, de omstandigheden in aanmerking nemende, best veel.