0 - 7

Arkel MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 07

15 april 2017 11:30

Asperen – Op het prachtige nieuwe Sportpark boekte ASV Arkel MO13-1 een prachtige overwinning op een machteloos Asperen. In een sterk duel van Arkelse zijde werd er met 0-7 gewonnen. Dat het na de eenzijdige eerste helft pas 0-2 stond was een wonder.

Indy was er helaas niet, dus werd JO9-1 speler Sophie bij de selectie gehaald. Sophie startte als spits en liet zich in haar eerste wedstrijd op groot veld direct gelden. Duels ging ze niet uit de weg en je kon duidelijk zien dat haar opleiding bij de jeugd tussen de jongens haar sterk heeft gemaakt.

Arkel begon zoals verwacht zeer scherp aan de wedstrijd. Het was goed om te zien dat Lisa als veldspeler de aanvoerdersband droeg. Middenvelder Naomi was de keeper in de 1e helft. Arkel kreeg kans op kans in de eerste minuten van de wedstrijd. In de 8e minuut was het Ocean die de verlossende 0-1 maakte. De verdediging stond als een huis en gaf niets weg. In de blessuretijd werd het eindelijk 0-2. Het was wederom Ocean die via de binnenkant paal scoorde.

Met Inez op doel drukte Arkel begin 2e helft door. Noemenswaardig was de rol van Janiek te noemen. Centraal in de mandekking speelde ze een ijzersterkte partij met Carmen in haar rug. Het middenveld had zoals we gewend zijn veel kracht en loopvermogen. Ocean maakte vlak na rust haar 3e van de wedstrijd. Vijf minuten later was het Naomi die er met een hele mooie lob 0-4 van maakte. Ook de 0-5 werd door Naomi gescoord.

3 minuten voor tijd was Isa de volgende die doeltreffend was en de 0-6 scoorde. Zoals we gewend zijn speelde het aanvalstrio weer met heel veel lef en flair. Vlak voor tijd was het dan zover. De 8 jarige spits Sophie scoorde de 0-7. Ze loerde de gehele wedstrijd op dit moment.

Met 32 voor en 9 doelpunten tegen (waarvan er 6 in 2 wedstrijden tegen Wilhelmina’26) kunnen de meiden zich op gaan maken voor een bloedstollende eerste zaterdag van mei. Arkel heeft nu 2 weekenden rust om daarna op zaterdag 6 mei thuis tegen Well voor het kampioenschap te gaan spelen.