4'

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 07

1 april 2017 9:15

Joop Killian

Arkel – Op een regenachtig C veld werd om 09.15 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen Asperen. De arbiter Killian heeft vandaag een mooie dubbelrol (kantine dienst en fluiten) die hij goed invult. Assistent scheidsrechter van vandaag is JO13-1 speler Jens Cornelissen.

Arkel begon met Indy op de goal goed aan de wedstrijd met na 4 minuten al de 1-0 via het rechter chocolade been van Isa. Kans op kans volgden elkaar snel op, maar vandaag staat het vizier niet op scherp.

In de 2e helft hetzelfde beeld. Anna loste Indy af op de goal. Arkel valt aan, maar verzuimt te scoren. De goede keeper van Asperen houdt Asperen in de wedstrijd. Dit duurde tot 10 minuten voor tijd. Vanaf de linkerkant komt er een voorzet. Indy weet het doel wel te vinden. 2-0 is gelijk de eindstand.

Met veel inzet, maar zonder goed te spelen een nuttige overwinning voor MO13-1. Met nog 4 wedstrijden op het programma naderen we de climax van de competitie.

Dinsdagavond wordt in Kinderdijk de inhaalwedstrijd tegen de Zwerver gespeeld.