0 - 9

Arkel MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 07

4 april 2017 19:00

Kinderdijk – ASV Arkel MO13-1 heeft uit met 9-0 gewonnen van de Zwerver, dat alleen een paar minuten na rust iets in had te brengen. Op Sportpark De Schans deed Arkel wat het moest doen: winnen van de Zwerver.

Deze keer verdedigde Carmen het doel. Een goed begin van Arkel leverde na 10 minuten de 0-1 op. Ocean profiteerde van slap verdedigen en schoot de bal geplaatst in de rechterhoek. Arkel kreeg meer grip op het spel en scoorde na een fout van de keeper halverwege de 1e helft de 0-2.

Met Lisa op doel begon de 2e helft. De Zwerver zette na de limonade even aan voor een alles of niets poging, echter Arkel hield makkelijk stand. Kort na rust schoot Myrit na een schot op doel via de keeper de bal over de lijn. Even later begon de “Ocean show” en werd het zelfs 0-4 en 0-5 vanaf de voeten van Ocean. Tussendoor viel via een prachtig schot van Indy de 0-6.

De Zwerver kwam er niet meer aan te pas en Arkel schakelde nog een tandje bij. Arkel domineerde en door 2 geweldige doelpunten van Ocean werd het zelfs vanuit een onmogelijke hoek 0-7 en 0-8.

Vlak voor tijd scoorde ook Isa nog met een prachtige streep en was het een mooie avond in Kinderdijk. Het elftal stond als een huis met verdedigers Joëtte, Inez, Luna en Carmen die niets weggaven. Met Janiek, Myrit, Indy, Lisa en Naomi heeft MO13-1 een stabiel middenveld dat niet te beroerd is om zich “het snot voor de ogen te werken”. Anna, Ocean en Isa vormden zoals gewoonlijk de ongrijpbare voorhoede.

Voor nu eventjes heel kort nagenieten. Vanaf woensdagmorgen moet de knop om en moet Arkel zich opmaken voor de wedstrijd van zaterdag tegen Wilhelmina’26.