Arkel JO9-1 geeft Ameide geen schijn van kans

28 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Ameide JO9-1 op het programma.

Het was weer lekker vroeg verzamelen op het plein 983 (behalve voor Timo, die iets later de JO9-2 mocht versterken). Tijdens de kofferbak-uitruil-transacties op het plein bleek dat de vader van Ryan het breien van bruine truien als nieuwe hobby heeft ontdekt. En dan bedoel ik het breien met echte bruine wol.

Na een lange warming-up, was het na het startsignaal  veelal eenrichtingsverkeer richting het doel van Ameide. Na 5 minuten was het al 0-3 waarna er door de scheidsrechter (of spelbegeleider in het huidige KNVB jargon) snel een time-out werd ingelast. Na de time-out liep ons team uit naar een 2-8 ruststand.

De aanmaaklimonade in de schone kleedkamer 8 liet zich goed smaken. Er werd afgesproken om keeper Rob geen enkele bal toe te staan. Zelf diende er zoveel mogelijk gecombineerd te worden.

In de tweede helft duurde het even voor de machine weer draaide. Het percentage opgelegde kansen dat daadwerkelijk werd afgerond in het vijandelijk doel daalde naar een cijfer onder de 30. Desalniettemin scoorden we nog 5 keer, de leider van de tegenpartij tot wanhoop drijvend. Ameide trof nog 1 keer doel, een geste namens Rob.

Al met al een prima wedsrijd met bij vlagen goed voetbal.

Doelpuntenmakers vandaag waren Demian, Jayson, Rob ,Ryan (waarvan zelfs een met het hoofd) en Stijn.

De meeste penalty’s werden vakkundig ingeschoten, de penalty’s van Lucas en Tygo waren zo hard danwel zuiver, dat de keeper ontroostbaar de andere penalty’s het doel in keek.

Volgende week spelen we weer thuis, ditmaal tegen Stedoco JO9-2. Aanvang 09.15 uur.