Datum

13 januari 2018 13:00

Accommodatie

Onbekend

De eerste van een reeks van 4 oefenwedstrijden tegen 1e klassers ging met 4-1 verloren tegen Unitas. Na een goede 1e helft stond er uiteindelijk een geflatteerde 4-1 op het scorebord.

De opdracht vooraf was minder doelpunten tegen krijgen. In de 1e helft lukte dat prima. De teams waren aan elkaar gewaagd en door goed en geconcentreerd verdedigen hield Arkel eenvoudig de 0 en kreeg het de meeste echte kansen. Helaas was de voorhoede vandaag minder scherp waardoor het bij rust 0-0 stond, hoewel 0-4 ook gekund had.

Het begin van de 2e helft was nog goed, maar daarna vergaten een aantal spelers de opdrachten en begonnen steeds vaker uit positie te lopen. Ook schijnt de buitenspelval bij sommigen nog niet helemaal duidelijk te zijn. Dit resulteerde al snel in 2 doelpunten van Unitas. Jesse maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar door persoonlijke fouten en slap ingrijpen kon Unitas uiteindelijk makkelijk naar 4-1 uitlopen.

Een ruime voldoende voor de eerste helft en een dikke onvoldoende voor de 2e helft mag de conclusie van deze wedstrijd zijn. De opdracht om minder doelpunten tegen te krijgen is mislukt. Gelukkig hebben we nog 3 wedstrijden om hier aan te werken.