Daan Tobé (afstandschot)
Assist: Sepp Kros

Groep 2 056

8 september 2018 8:30

Voor de 2e bekerwedstrijd mochten de mannen uit Arkel naar de buren uit Dalem. GJS JO8-1 was de tegenstander.

Arkel begon sterk aan de wedstrijd en zette GJS onder druk voor het doel. Jackie kreeg enkele goede kansen en zette de sterke keeper van GJS aan het werk. GJS daarentegen was sterk in de counter en wist zodoende ook wat tegen de verhouding in de 1-0 te scoren. Arkel liet zich niet kennen en na sterk doorzetten van Liam wist Jackie de 1-1 tegen het net te knallen. Hierna kende GJS een sterkere periode waarin ze steeds goed wisten om te schakelen en ondanks het goede keeperswerk van Daan liepen ze uit naar een 5-1 voorsprong.
In de rust werden er complimenten uitgedeeld en goede afspraken gemaakt. Max van Straten ging keepen en Daan ging het veld in. Eerst scoorde GJS nog de 6-1, maar toen ging het lopen bij Arkel. Scoorde na een knappe solo en daarna wist ook Max Maasland vanaf de zijkant te scoren. Achterin werd het goed dichtgehouden door Joeri, Joep, Sepp en Demi terwijl Max van Straten katachtige reddingen wist te maken in de goal. Wessel en Tygo lieten op het middenveld zien dat ze goed het duel in kunnen gaan! Daan knalde van grote afstand nog een bal tegen de touwen en GJS wist nog maar 1 keer tegen te scoren. Wederom een sterke tweede helft dus. Deze zaterdag tegen Tricht hopen we de stijgende lijn weer te zien!