JO8-1 zetten een puike wedstrijd neer ondanks de feestweek!

Daan Tobé (solo)
Assist: Tygo Serreli

Groep 2 056

15 september 2018 8:30

Half 9 spelen in Tricht tijdens de feestweek zou eigenlijk verboden moeten worden. Enkele ouders gaven aan verdwaald te zijn in het dorp, waardoor ze wat later waren, maar daar hebben we zo onze twijfels bij... Iets later dan gepland werd er afgetrapt en het bleek als snel dat de voetballers weinig last van de feestweek hadden. Er werd gelijk flink druk gezet op het doel van Tricht en een doelpunt kon dan ook niet lang uitblijven! Nadat hij al enkele kansen had gehad wist Jackie de trekker over te halen en de 1-0 te scoren. Jackie bleek niet te stoppen en maakte er in de eerste helft maar liefst 4. Doordat ook Daan en Max van Straten een goal maakte en keeper Tygo zijn doel sterk verdedigde was de ruststand 1-6. Wessel die een goede wedstrijd speelde dacht nog te gaan scoren na een knappe solo maar helaas floot de scheidsrechter hem terug. In de tweede helft vielen Veerle, Sepp en Liam op door hun sterke spel op het middenveld. Mede hierdoor kon Daan maar liefst 5 keer scoren en wisten ook Tygo, Max van Straten en Joeri een doelpuntje mee te pikken. Jackie keepte de tweede helft en deed dat goed, hij kreeg maar 1 tegengoal en bij de penalty's bleek hij over goede rexflexen te beschikken. Een sterke wedstrijd van de JO8-1 die hun harde werk op de traningen beloond zagen worden met de eerste overwinning van het seizoen.