JO8-1 wint de eerste competitiewedstrijd

Altena JO8-2

4e klasse 10

22 september 2018 9:15

Jurgen Wasserman

De nacht voor de wedstrijd had het flink geregend dus veld B lag er prachtig bij. Toen de mist langzaam van het veld optrok werd er door de mannen en dame van JO8-1 meer gespeeld dan opgewarmd, maar dat deed niets af van de scherpte toen de wedstrijd begon! Toen de strak leidende scheidsrechter Jurgen floot werd er gelijk weer goed naar het doel van de tegenstander gespeeld. Uit een goede pass van Joeri wist Jackie dan ook al snel te scoren. Hij bleek in vorm deze ochtend want hierna schoot hij een corner direct binnen en wist hij ook te scoren uit goede passes van Sepp en Joep. Max die de eerste helft keepte gaf daarna een strakke pass op Joep, die na een ferme dribbel de 5-0 scoorde. Liam die weer een sterke pot speelde wist na goed doorzetten de 6-0 binnen te schieten en Joeri roste een corner van Joep tegen de touwen. Het was 7-0 toen Jurgen voor de rust floot. De coach vanAltena had een goede speech klaarstaan in de rust, want na de limonade wisten ze 2 keer te scoren bij Joep, die de tweede helft op doel stond en al een paar goede reddingen verricht had. Toen iedereen weer wakker was werd er weer gevoetbald. Sepp, Wessel en Veerle stroopten de mouwen op en gooiden de beuk er weer in en Tygo liet zien een paar mooie acties in huis te hebben! Jackie had nog energie genoeg en wist na drie ongeveer dezelfde knappe loopacties nog 3 keer te scoren waardoor we met 10-2 wonnen van het zeer sportieve Altena!