... (e.d.)

4e klasse 06

1 december 2018 8:30

Opstelling Arkel JO13-1

Sleeuwijk - Op het mooie sportpark de Roef in Sleeuwijk is onze JO13-1 erin geslaagd om een driepunter mee naar Schoonzigt te nemen.

Arkel had zaterdag vele afwezigen. Arjan, Jeroen, Simeon en Ayaanle waren afwezig. Gelukkig konden de jonge meiden Anna, Janiek, Myrit en Isa het team versterken. De jongens van JO13-1 waren best wel gespannen dat "de meiden" ook meededen. Arkel begon goed aan de wedstrijd. Het was Lendell die al na 8 minuten de openingstreffer maakte.

10 minuten later was het weer raak. Sem krulde een corner er in één keer in en Arkel kon met een 2-0 voorsprong de rust in gaan.

Vlak na rust was het de "Arkelse Dolberg" Siebe die een prachtige aanval afrondde en definitief de wedstrijd op slot gooide.

Vlak voor tijd was er nog een solo van Lendell die eindigde in het zestien meter gebied. Met veel gefrommel werd de 4-0 een eigen doelpunt en kon Arkel voldaan de kleedkamer in.

De dichtpiet had nog een prachtig Sinterklaas gedicht gemaakt. De spelers konden na hun overwinning ook nog eens genieten van de overheerlijke speculaas taart.

Al met al een leuke wedstrijd gezien met een uitstekende scheidsrechter en een zeer sportieve tegenstander.