ASV Arkel JO13-1 enkele maatjes te klein voor GDC

4e klasse 06

24 november 2018 9:15

Ronald Rozendaal

Vandaag een thuiswedstrijd tegen een van de bovenste ploegen in deze competitie GDC uit Eethen.
Dit team heeft veruit het beste doelsaldo van onze competitie, dus we konden onze borst natmaken, maar na onze terechte overwinning van vorige week op WSC was er toch wat vertrouwen getankt, in de warming up werd er toch met wat verbazing naar de tegenstander gekeken want er liepen spelers bij die even lang als onze leiding waren.
om 9:15 werd er onder leiding van Ronald afgetrapt, en bleek GDC ook nog eens de best voetballende ploeg waar we tot nu toe tegen hebben gespeeld, we werkten allemaal keihard maar kwamen tegen deze ploeg met louter 2e jaars O13 spelers kwaliteit te kort, en de score liep langzaam op, en de rust werd bereikt met een 0-7 achterstand, in de tweede helft hetzelfde beeld met wel een gevaarlijker Arkel, zo werd Siebe door Arjan alleen voor de keeper gezet maar zijn lobje ging net naast, even later raakte Arjan de paal, achterin werd de concentratie in de loop van de tweede helft een stukje minder en werden de doelpunten (te) makkelijk weg gegeven, maar we bleven wel voetballen en net voor het eindsignaal wist Arjan Sem te bereiken die Siebe een niet te missen kans gaf en zo de eindstand op 1-19 bepaalde.
Volgende week spelen we om 8:30 een uitwedstrijd op sportpark de roef in Sleeuwijk waar de plaatselijke JO13-2 de tegenstander is.