Scheidsrechter

Jaap van den Broek

Accommodatie

Onbekend

Vandaag onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Peursum JO13-2 dat net als wij 6 punten heeft, we missen vandaag Simeon en Vince, maar hebben net als vorige week de beschikking over dit keer 2 dames nl: Janiek en Anna, om 9:15 word er afgetrapt onder leiding van Jaap van den Broek, op een ondanks de vele regen goed bespeelbaar hoofdveld, Arkel neemt gelijk het initiatief in de wedstrijd, die zich grotendeels op de Giessenburgse helft afspeeld, en al snel is het aanvoerder Arjan die met een voorzet vanaf rechts Siebe beriekt die Arkel op 1-0 zet, even later komt de bal via de kluts bij Sem en het is 2-0 en zitten we na 10 minuten op rozen, Arkel drukt gewoon door en uit een corner van Arjan kopt Lendell de 3-0 tegen de touwen, dan komt Peursum met een counter en botsen Ayaanle en Jim met elkaar en weet de spits van Peursum een tegentreffer te produceren, we zijn niet van slag en Jeroen ziet zijn tweelingbroer vrij staan en legt de bal terug waarna Arjan met een mooie boogbal de stand op 4-1 zet, net voor rust stuurt Arjan Siebe diep en die bepaald de ruststand op 5-1, in de tweede helft hebben we (storm) wind tegen, hier moeten we even aan wennen want de eerste diepe bal van Peursum valt over de verdediging en de spits rond af 5-2, gelukkig weet lendell een solo ook nog doeltreffend af te ronden 6-2, later zet Arjan Siebe alleen voor de keeper en hij maakt geen fout 7-2, dan scoort Peursum schitterend de 7-3 met een afstandschot dat mede door de wind mee prachtig binnen zeilt, het slotakkoord is voor Lendell die 3 man zijn hielen laat zien en scoort, Jeroen denkt nog 9-3 te scoren maar zijn goal word na vermeend buitenspel afgekeurd, dan is daar het eind van de wedstrijd , die met een mooie 8-3 overwinning afgesloten word, volgende week spelen we in Andel onze laatste competiewedstrijd, op sportpark Jan Claassenhof is Sparta'30 JO13-1 de tegenstander!!