Veerle Donga (schot)

4e klasse 10

13 oktober 2018 9:00

Mooi weer of niet, verzamelen om 8.15 viel voor sommigen zwaar. De normaliter goed georganiseerde trainer moest zelfs nog even terug naar huis op de fiets om de autosleutels te halen..

Desondanks een heerlijke voetbalochtend waarin werd genoten van het zonnetje! De eerste helft begonnen we met Demi op doel. Mama Bianca, vroeger zelf een verdienstelijke keepster, zag Demi trots haar doel schoonhouden. De eerste helft was sowieso een hele sterke helft van het team. Daan en Joep waren weer in vorm en scoorden en passten Arkel al snel naar een 0-4 voorsprong. Liam, Veerle en Wessel stonden als een huis op het middenveld waardoor de spitsen Max en Sepp de ruimte kregen. Max wist 2x te scoren, maar Sepp kon, ondanks zijn tomeloze inzet net geen doelpuntje mee  pikken. Met rugnummer 9 gaat dat vast niet lang meer duren! Met een 0-8 voorsprong werd er even gerust.

In de tweede helft werd na overleg besloten dat Almkerk met een man meer mocht spelen. Ze deden er alles aan om Arkel af te stoppen en Daan werd meerdere keren naar de grond gewerkt. Hij liet zich niet kisten en bleef bikkelen. Max die de tweede helft keepte wist ook zijn doel leeg te houden en Joep wist na opnieuw een solo weer te scoren, maar het slotakkoord was voor de (wo)man of the match Veerle. Ze wist na een puike wedstrijd haar eerste doelpunt te maken, de 0-10!

Weer een mooie pot voor de JO8 dus, die hiermee tot nu toe alle 4 zijn competitiewedstrijden wist te winnen! Bijzonderheidje nog om mee af te sluiten: Daan 'het kanon' Tobe schoot een speler van Almkerk een hersenschudding, via deze weg beterschap!

schoot zelf met een kanonskogel een spelertje van Almkerk een hersenschudding (beterschap)