Scheidsrechter

Michiel van Zanten

Accommodatie

Onbekend

Terwijl de eerste zonnestralen over het sportpark schenen waren de mama's druk met de kapsels in de weer. JO8-1 mocht op de teamfoto!

Vol enthousiasme werd er daarna naar veld B gesprint. Toen naar veld C en toen weer naar veld B. Een lekkere warming-up zonder bal! Toen de streng kijkende scheidsrechter liet aftrappen, bleek Arkel er enorm veel zin in te hebben. Joep verdiende een corner die hij netjes voor de goal schoot en Joeri tikte binnen met naar eigen zeggen zijn 'sjokoladebeen'. Na deze voortvarende start ging het snel, de ene na de andere mooie goal werd gemaakt terwijl het publiek achter de goal stond te smullen. Tygo, Daan 3x, Joep, Max, Demi, Joeri en een eigen doelpunt zorgden verder voor een 10-0 ruststand. Jackie keepte een foutloze eerste helft en begon al enigzins wortel te schieten dus was blij dat hij de tweede helft kon gaan voetballen.

En ook de tweede helft was Arkel duidelijk de bovenliggende partij. Er werd gescoord door Max, Jackie 2x, Tygo 3x en Daan 3x. Ondanks dat enkele spelers zich wat meer focusde op de bloemetjes of een vrolijk dansje deden, kon trainer Sander tevreden zijn. De weerstand was misschien niet zo groot, maar aan de andere kant werd er met vlagen heerlijk gevoetbald en is goed te zien dat er hard wordt getraind. Sepp, die de tweede helft mocht keepen hield zijn doel ook knap schoon en wist zelfs enkele penalty's te stoppen, waarvan de laatste zelfs van een jongen van 12 jaar! De prachtige foto van Sepp tijdens de penalty's werd gemaakt door Ivan.

De man of the match was vandaag duidelijk Joep. Hij scoorde 1 keer maar viel op door maar liefst 6 assists te geven en onvermoeibaar over het veld te draven, zowel aanvallend als verdedigend!