Be Ready verslaat Arkel JO8-1 door sterk spel

Be Ready JO8-1

4e klasse 10

27 oktober 2018 9:15

Jurgen Wasserman

Na 4 overwinningen op een rij in de competitie werd er tegen een flinke nederlaag aangelopen tegen Be Ready. De ploeg uit Hank had een voetballende ploeg met een hele goede spits.

In de eerste helft kwam Arkel al vroeg op achterstand, maar Jackie wist na een pass van Tygo al snel 1-1 te maken. Hierna kreeg Be Ready veel kansen en wist mede door een erg sterke spits uit te lopen naar 1-7. Arkel kreeg weinig kansen en moest zich voornamelijk op het verdedigen concentreren. Bij Be Ready bleven standaard drie man achter en de twee spitsen bleven gevaarlijk, ondanks goed verdedigend werk van onder andere Liam, Veerle, Joel en Wessel.
In de rust sprak coach Ivan onze toppers even inspirerend toe en dat was te zien. Onder aanvoering van de enthousiaste fans aan de zijkant werd er een betere tweede helft neergezet. Jackie speelde een sterke pot en scoorde nog 2x. Ook Sepp wist goed doorzetten te bekronen met een knappe goal.
Dat de jongens keeperstraining hadden gehad van Bianca was trouwens goed te zien, want zowel Joeri als Wessel wisten veel ballen uit het doel te houden waardoor de uitslag niet groter was. Uiteindelijk werd het 4-12, volgende week beter!

Man of the match was deze week Jackie, naast 3 goals en 1 assist deed hij ook verdedigend goed mee.